Σούπερ Λίγκα: Μεγάλη νίκη ο Παναιτωλικός στον Βόλο (1-2)

Σούπερ Λίγκα: Μεγάλη νίκη ο Παναιτωλικός στον Βόλο (1-2)

Την 2η νίκη του εκτός έδρας και την 3η του συνολικά στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Παναιτωλικός στο Πανθεσσαλικό στάδιο επί του Βόλου με 2-1 στην 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και πήρε βαθιά ανάσα στη μάχη που κάνει για την παραμονή του στην κατηγορία. Για τον Βόλο αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική ήττα του…

Η ομάδα του Αναστασίου προηγήθηκε μόλις στο 3ο λεπτό με γκολ του Μόρσεϊ και παρότι ισοφαρίστηκε άμεσα (7′) από απίθανη εκτέλεση φάουλ του Ρεγκατέν, ανέκτησε το προβάδισμα στο 33′ με κεφαλιά του Καρέλη από σέντρα του Χουχούμη.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα στο να υπερασπιστούν το υπέρ τους αποτέλεσμα και να πάρουν απόστάσεις από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας.

Ο διαιτητής Ζαμπαλάς έδειξε κίτρινες κάρτες στους Βοϊτκόφσκι, Τσοκάνη, Μεντόσα, Αντούνες, Μελισσά.

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Ρομέρο, Ρίνερ (50’ Βοϊτκόφσκι), Γκρίλο, Φεράρι, Σοάρες (77’ Νίνης), Ορόζ (77’ Τσοκάνης), Μπαρτόλο, Ρεγκατέν, Ροσέρο (66’ Τερεζίου), Φαν Βέερτ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μελίσσας, Αποστολάκης, Αντούνες, Βργκοτς, Χουχούμης, Τσιγγάρας, Φλόρες, Μπαρμπόσα (64’ Ντουάρτε), Μόρσεϊ, Μεντόσα (75’ Λούι), Καρέλης (85’ Βέργος).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter