Σούπερ Λίγκα: Μεγάλο τρίποντο η Λαμία, χωρίς βαθμό ο Αρης (1-0)

Σούπερ Λίγκα: Μεγάλο τρίποντο η Λαμία, χωρίς βαθμό ο Αρης (1-0)

Η Λαμία με σκόρερ τον Καρλίτος πήρε μεγάλη νίκη 1-0 επί του Αρη που προβληματίζει κι έχει μείνει χωρίς βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές στη Σούπερ Λίγκα.

Στο 12′ βολίδα του Μαρτίνεθ έδιωξε εντυπωσιακά ο Χουτεσιώτης. Στο 14′ σε γρήγορη αντεπίθεση του Αρη, ο Κάρλσον γύρισε στον Μενέντες που τετ α τετ με τον Κοσέλεφ πλάσαρε άουτ. Στο 16′ μονοκόματο σουτ του Τσιλούλη έφυγε λίγο άουτ.

Στο 34′ η Λαμία πέτυχε γκολ με τον Καρλίτος αλλά ακυρώθηκε σωστα γιατι ο σκόρερ ήραν οφσάιντ. Στο 37′ ο Αρης έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Κάρλσον και στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Τσιλούλης, Καρλίτος, Σλίβκα συνδυάστηκαν όμορφα και ο Καρλίτος με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0 στο 38′.

Στο β’ μέρος η Λαμία οπισθοχώρησε και ο Αρης πίεσε για την ισοφάριση χάνοντας κακή ευκαιρία με τον Μοντόγια (52′) αλλά οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 59′ σε σουτ του Τσιλούλη, ενώ στο 60′ ο Χουτεσιώτης έσωσε το σουτ του Σιμόν από πλάγια.

Ο Αρης πίεσε τους γηπεδούχους για την ισοφάριση αλλά ήταν φλύαρος και δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Ο διαιτητής Βεργέτης “κιτρίνισε” τους Νούνιες, Φεράρι, Λόνγκο, Κάρλσον, Σιμόν (πήρε 2η στις καθυστερήσεις και αποβλήθηκε) και τον προπονητή της Λαμίας, Λ. Βόκολο.

ΛΑΜΙΑ: Κοσέλεφ, Σαραμαντάς, Σιμόν, Πάβλοβετς, Τζανετόπουλος, Στάνκο (76′ Τζανδάρης), Σλίβκα, Νούνιες (87′ Βασιλαντωνόπουλος), Μαρτίνεθ (62′ Τόσιτς), Τσιλούλης (62′ Ακούνια), Καρλίτος (76′ Λόνγκο).

ΑΡΗΣ: Χουτεσιώτης, Μοντόγια (74′ Οντουμπάτζο), Φεράρι, Φαμπιάνο, Βράμπετς, Τζούρασεκ (46′ Ντουκουρέ), Νταρίντα (83′ Ζαμόρα), Ρουπ (74′ Πάβισιτς), Μενέντες (83′ Χριστοδουλόπουλος), Κάρλσον, Μορόν.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter