Σούπερ Λίγκα: Μόνο το γκολ τους έλειψε, Ιωνικός -ΟΦΗ 0-0

Σούπερ Λίγκα: Μόνο το γκολ τους έλειψε, Ιωνικός -ΟΦΗ 0-0

Iωνικός και ΟΦΗ πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στην 24η αγωνιστική της Super League και το μόνο που τους έλειψε ήταν το γκολ (0-0).

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό παρά το γεγονός ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρξαν κραυγαλέες ευκαιρίες. Στο 2ο ημίχρονο όμως υπήρξαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ.

Στο 48′ ο Ιωνικός είχε δοκάρι απο προσπάθεια του αμυντικού του ΟΦΗ, Μπαλογιάννη, να διώξει τη μπάλα. Το ματς έγινε πολύ γρήγορο με πολλές φάσεις και στις καθυστερήσεις έγινε θρίλερ. Στο 91′ κεφαλιά του Μάναλη απέκρουσε εντυπωσιακά ο Επασί, στο 92′ ο Μαρινάκης από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα άουτ και στο 93′ σουτ του Αοσμαν έσωσε και πάλι ο Επασί σε κόρνερ.

Ο διαιτητής Ευαγγέλου “κιτρίνισε” τους Νέιρα (πήρε και 2η στο φινάλε του αγώνα), Μαρινάκη, Μάντζη, Φελίπε και τον προπονητή του Ιωνικού Δ. Σπανό.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Βαλεριάνος, Ντάλσιο, Κάνιας (84′ Πλατέλλας), Άοσμαν, Κιάκος (55′ Τουράμ), Μάντζης (78′ Μάναλης).

ΟΦΗ: Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Νέιρα, Γκαγιέκος, Ντουρμισάι (31′ Μπουζούκης), Τσιλιανίδης (71′ Λάμπρου), Φελίπε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter