Σούπερ Λίγκα: Μπλόκο Αστέρα στην ΑΕΚ (1-1)

Σούπερ Λίγκα: Μπλόκο Αστέρα στην ΑΕΚ (1-1)

Το νικηφόρο σερί της ΑΕΚ σταμάτησε στην Τρίπολη όπου ο Αστέρας υποχρέωσε σε ισοπαλία 1-1 την Ενωση στην 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι “κιτρινόμαυροι” έχασαν έτσι την ευκαιρία να μειώσουν την διαφορά από τον Παναθηναϊκό στη κορυφή της βαθμολογίας.

Ο «δικέφαλος» μπήκε πολύ δυνατά στο ματς με στόχο να πάρει γρήγορα κεφάλι στο σκορ για να αναγκάσει τον Αστέρα να παίξει ανοιχτά. Δημιούργησε κι έχασε ευκαιρίες με τους Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς και Πινέδα αλλά ο γκολκίπερ Παπαδόπουλος ήταν εκεί. Παράλληλα ο Αλμέιδα έχασε στο 20’ με τραυματισμό τον Ελίασον. Στο ίδιο διάστημα ο Αστέρας δεν απείλησε καθόλου την ΑΕΚ και με φουλ αμυντικό σύστημα προσπάθησε να κρατήσει την αντίπαλο του μακριά από το γκολ και το κατάφερε αφού πρώτα οι Γκαρσία και Πινέδα έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία για το 0-1.

Στο 2ο ημίχρονο είχαμε το ίδιο σκηνικό στον αγώνα με την ΑΕΚ να κερδίζει πέναλτι μέσω VAR σε ανατροπή του Γκατσίνοβιτς από τον Σίτο. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Αμραμπατ κι έκανε το 0-1. Όμως ο Αστέρας αντέδρασε γρήγορα και στο 58’ από πάσα του Σϊτο ο Κρέσπι ισοφάρισε 1-1 με τη βοήθεια του Τζαβέλα…

Η ισοφάριση έβγαλε την ΑΕΚ από τον ρυθμό της και όσο περνούσε η ώρα αγχωνόταν περισσότερο και δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του Παπαδόπουλου με το 1-1 να παραμένει ως το τέλος.

Ο διαιτητής Φωτιάς έβγαλε κίτρινες κάρτες στους Μπαράλες, Σίτο, Ριέρα, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Σιμάνσκι, Αραούχο.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Τζουκάνοβιτς, Καστάνο, Καρμόνα, Τασουλής, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Κρεσπί (95’ Ντομίνγκεθ), Σίτο (75’ Τιλίκα), Ριέρα (84’ Αλβαρες), Μπαράλες (84’ Μπενίτο).

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Μοχαμάντι (80’ Μάνταλος), Τζαβέλλας, Μήτογλου, Ρότα, Σιμάνσκι (80’ Τσούμπερ) Πινέδα (46’ Γιόνσον), Γκατσίνοβιτς, Ελίασον (20’ Αμραμπατ), Αραούχο, Γκαρσία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter