Σούπερ Λίγκα: Νίκη για παραμονή ο Ιωνικός, 2-1τον Ατρόμητο

Σούπερ Λίγκα: Νίκη για παραμονή ο Ιωνικός, 2-1τον Ατρόμητο

Τέλος σε ένα αρνητικό σερί έξι ηττών έβαλε ο Ιωνικός που νίκησε 2-1 τον Ατρόμητο και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα στην 20η αγωνιστική της Super League.
Στο πρώτο μέρος ο Ιωνικός πήρε από την αρχή τα ηνία του αγώνα και μέσα σε ένα πεντάλεπτο αιφνιδίασε δυο φορές τον Ατρόμητο. Στο 32′ με τρομερό σουτ ο Κάνιας άνοιξε το σκορ και στο 37′ ο Λένις από κοντά με διπλή προσπάθεια έγραψε το 2-0 για τους Νικαιώτες…

Στο β’ μέρος ο Ατρόμητος με την είσοδο του νεοαποκτηθέντα από τον ΟΦΗ, Ναμπί, μπήκε δυνατά στο ματς για ένα γρήγορο γκολ που θα τον έβαζε και πάλι στο παιχνίδι κι έχασε δυο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Ροτάριου και Χαρίση. Η υπεροχή των φιλοξενούμενων καρποφόρησε τελικά στο 62′ όταν ο Σάλομον με δυνατό σουτ μείωσε σε 2-1 και έδωσε συναρπαστική μορφή στο παιχνίδι. Μάλιστα δυο λεπτά μετά, λίγο έλειψε να ισοφαρίσει με τον Κουλούρη αλλά ο Χουτεσιώτης απέκρουσε εντυπωσιακά.

Σταδιακά όμως ο Ιωνικός ισορρόπησε το παιχνίδι και τελικά κατάφερε να πάρει την αγχωτική νίκη, αφού στο 93′ ο Ατρόμητος έχασε την πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση καθώς σε σουτ του Ναμπί η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι έσκασε στη γραμμή και απομακρύνθηκε…

Ο Μαυροβούνιος ρέφερι Νταμπάνοβιτες κιτρίνισε τους Κάνιας, Κουλούρη, Κιάκο, Χουτεσιώτη

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Μύγας, Κάνιας, Άοσμαν (76′ Κιάκος), Ντάλσιο, Λένις (88′ Βαφέας), Καμπράλ (86′ Μπογκοσιάν), Μάντζης (76′ Μάναλης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Καστεγιάνο, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Στρούγγης (46′ Χατζηισαΐας), Ντένιτς (46′ Ναμπί), Σάλομον, Χαρίσης (85′ Ερλινγκμαρκ), Ροτάριου (76′ Νταβιώτης), Μπεντινέλι (88′ Τζαβίδας), Κουλούρης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter