Σούπερ Λίγκα: Νίκη με ανατροπή ο Ολυμπιακός επί του ΟΦΗ στην Κρήτη (1-3)

Σούπερ Λίγκα: Νίκη με ανατροπή ο Ολυμπιακός επί του ΟΦΗ στην Κρήτη (1-3)

Ο Ολυμπιακός πέρασε με νίκη 3-1 επί του ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, έφτασε στις έξι εκτός έδρας επιτυχίες σε ισάριθμα παιχνίδια και προχωράει μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα στο ματς κι έδειξε να ελέγχει το παιχνίδι. Όμως τα αβίαστα λάθη των αμυντικών του έφεραν τους γηπεδούχους σε θέση ισχύος και φυσικά δεν άφησαν τα δώρα των «ερυθρολεύκων» να πάνε χαμένα. Αρχικά ο Μπα έκανε λάθος γύρισμα αλλά έσωσε με έξοδο ο Βατσλίκ προ του Φαν Ντούιντεν, όμως στο 16’ από λάθος διώξιμο του Λόπες ο Διαμαντής με δυνατό σουτ μέσα παό την περιοχή έκανε το 1-0.

Το γκολ «ξύπνησε» τους φιλοξενούμενους που σταδιακά άρχισαν να πιέζουν πολύ και αφού στο 21’ ο Αγκιμπού από πλεονεκτική θέση σούταρε ψηλά άουτ, στο 23’ ο Επασί έσωσε μονοκόμματο σουτ του Λόπες με τα πόδια, στο 25’ ο Σισέ με κεφαλιά από σέντρα του Εμβιλά ισοφάρισε 1-1. Στο 35’ οι Πειραιώτες διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε ανατροπή του Ελ Αραμπί από τον Μεγιάδο αλλά ο βοηθός υπέδειξε όφσαιντ τον Μαροκινό φορ στο ξεκίνημα της φάσης…

Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι βγήκαν αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» γρήγορα το παιχνίδι. Και μόλις στο 49’ έφθασαν στην ανατροπή με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Σέντρα Εμβιλά και ο Σισέ αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή πλάσαρε για το 1-2. Το γκολ απελευθέρωσε τον Ολυμπιακό, άγχωσε τους Κρητικούς και οι «ερυθρόλευκοι» κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο. Εχασαν πολλές ευκαιρίες και για άλλα γκολ, είχαν δοκάρι με τον Μπα σε τριπλή ευκαιρία και στο 60 ο Λόπες με ατομική προσπάθεια και σουτ έκανε το 1-3.

Στο τελευταίο μισάωρο ο Ολυμπιακός είχε κι άλλες ευκαιρίες για γκολ αλλά ο Επασί ήταν εκείνος που κράτησε το σκορ στο τελικό 1-3. Στο ίδιο διάστημα ο ΟΦΗ είχε μόλις μια καλή φάση για γκολ αλλά το σουτ του Στάικου (91’) έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Βατσλίκ.

Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος είχε εύκολο έργο.

ΟΦΗ: Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής (74’ Σελίμοβιτς), Μπαλογιάννης, Τοράλ (89’ Στάικος), Μεγιάδο, Ντε Γκούζμαν, Φαν Ντούιντεν (68’ Τσιλιανίδης), Καστάνιος (68’ Γιάννου), Λάμπρου (68’ Καμάου)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Μπα, Εμβιλά, Μπουχαλάκης (66’ Μ. Καμαρά), Λόπες (89’ Βαλμπουενά), Α. Καμάρα, Μασούρας (80’ Ονιεκούρου), Ελ Αραμπί (89’ Τικίνιο).

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter