Σούπερ Λίγκα: Νίκη-οξυγόνο η Λαμία 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Σούπερ Λίγκα: Νίκη-οξυγόνο η Λαμία 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Η Λαμία πήρε νίκη-χρυσάφι με 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στη μάχη που δίνει για την παραμονή της στην Super League, στην πρεμιέρα των πλέι άουτ του πρωταθλήματος και βγήκε για πρώτη φορά μετά από καιρό από την ζώνη του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν με 10 παίκτες από το 53’ ενώ έμειναν με 9 στη λήξη του ματς…

Ανώτερη στο πρώτο μέρος η Λαμία κατάφερε να πάρει σημαντικό προβάδισμα νίκης με 2-0 χάρις σε δύο γκολ του Βέργου, το πρώτο με σουτ από κοντά στο 12’ και το δεύτερο στις καθυστερήσεις (45’+4’) με κεφαλιά, Ο ΠΑΣ προσπάθησε να απειλήσει μετά το ημίωρο αλλά δύσκολα έφτανε στην εστία του Γκαραβέλη.

Στο 2ο ημίχρονο η Λαμία έμεινε γρήγορα με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ντε Βινσέντι και ο ΠΑΣ ανέλαβε την πρωτοβουλία. Στο 60ο λεπτό το ματς διακόπηκε για 5 λεπτά λόγω προβλήματος στο VAR.

0 ΠΑΣ πίεσε εντελώς ανορθόδοξα προκειμένου να μειώσει το σκορ και να ξαναμπεί στο ματς και απείλησε μόνο δύο φορές με τους Μορέιρα και Ροσέρο.

Οι διαιτητής Τσαγκαράκης απέβαλε τους Ντε Βινσέντι και Μανούσο με 2η κίτρινη κάρτα ενώ «κιτρίνισε» ακόμη τους Πήλιο, Μορέιρα, Τσιντώτα.

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Αμπάντα (69’ Σαραμαντάς), Μαρτίνεθ (61’ Σλίβκα), Τζανδάρης, Νούνιες (51’ Μπεχαράνο), Ντε Βινσέντι, Τσιλούλης (83’ Μανούσος), Βέργος (83’ Καραμάνος)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Τσιντώτας, Τσάβος (84’ Λώλης), Μπακαδήμας, Εραμούσπε, Πήλιος, Τζίμας (66’ Μπατίστ), Λιάσος (46’ Μπιλμπάο), Τζίνο, Μορέιρα (84’ Παμλίδης), Ριένστρα (58’ Ροσέρο), Μπάλαν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter