Σούπερ Λίγκα: Ο ένας εξόντωσε τον άλλον, Λαμία-Ατρόμητος 2-2

Σούπερ Λίγκα: Ο ένας εξόντωσε τον άλλον, Λαμία-Ατρόμητος 2-2

Δύο φορές προηγήθηκε ο Ατρόμητος στη Λαμία για την 8η αγωνιστική της Super League 1 αλλά ισάριθμες φορές η ομώνυμη ομάδα ισοφάρισε το σκορ και το τελικό 2-2 δεν συμφέρει καμία από τις δύο ομάδες στην προσπάθεια που κάνουν για την παραμονή στην κατηγορία.

«Φτωχό» το πρώτο μέρος, με τον Ατρόμητο να παίρνει το προβάδισμα στο σκορ με τον Στρούγγη (19’) μετά το λάθος του Γκαραβέλη αλλά στις καθυστερήσεις ο Κυριάκος Παπαδόπουλος με αυτογκόλ, έκανε το 1-1 για τη Λαμία.

Στο β’ ημίχρονο η Λαμία μπήκε αλλά στη συνέχεια ο Ατρόμητος ανέβηκε και τελικά στο 58’ έκανε το 1-2 με τον Βασιλαντωνόπουλο. Οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν, ο Γρηγορίου άλλαξε πολλά στην ομάδα του και στο 79′ ο Αραμπούλι ήταν εκείνος που μίλησε στο τέλος (2-2) και άφησε τον Ατρόμητο και πάλι χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο διαιτητής Μανούχος «κιτρίνισε» τους Ντένιτς και Σάλομον.

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης, Σκόνδρας (63’ Προβυδάκης), Γκόλεμιτς, Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Τζανδάρης (63’ Γκέντσογλου), Μπεχαράνο, Μανούσος (84’ Μαζουλουξής), Καραμάνος (62’ Ελευθεριάδης), Ταϊρόν (78’ Τσούκαλος), Αραμπούλι

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Πίριτς, Παπαδόπουλος, Στρούγγης, Γκαλβάο, Βασιλαντωνόπουλος (87′ Μουνίθ), Ντένιτς (67’ Νάτσος), Σάλομον, Καρτάλης (75’ Κιβρακίδης), Καστεγιάνο, Μπεντινέλι (75’ Κλωναρίδης), Κουλούρης

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter