Σούπερ Λίγκα: Ο φοβερός ΠΑΣ πέρασε και από τον Παναιτωλικό (0-1), που συγκίνησε με το πανό για τον 19χρονο Αλκη

Σούπερ Λίγκα: Ο φοβερός ΠΑΣ πέρασε και από τον Παναιτωλικό (0-1), που συγκίνησε με το πανό για τον 19χρονο Αλκη

Τι κι αν ο ΠΑΣ Γιάννινα κινδυνεύει να χάσει στα χαρτιά 5-10 βαθμούς, όμως η τρομερή ομάδα του Ηρακλή Μεταξά δεν πτοείται από τίποτα. Ετσι σήμερα (5/2) πέρασε με νίκη από το Αγρίνιο (0-1 τον Παναιτωλικό) και εδραιώθηκε για τα καλά στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας μετά τους αγώνες της 22ης αγωνιστικής της Super League 1.

Οι παίκτες του Παναιτωλικού μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με τις φανέλες τους να γράφουν το όνομα του αδικοχαμένου Άλκη στην πλάτη τους, θέλοντας να τιμήσουν τη μνήμη του. Παράλληλα η ΠΑΕ σήκωσε ένα πολύ συγκινητικό πανό θέλοντας να αποχαιρετήσει τον 19χρονο φίλαθλο του Άρη, το οποίο μάλιστα δημοσίευσαν και στα social media. Στο εικαστικό, απεικονίζεται ο Τίτορμος (το έμβλημα του Παναιτωλικού) να κρατάει στα χέρια του τον 19χρονο φίλαθλο, ο οποίος φοράει φανέλα Άρη και κρατάει το κασκόλ της αγαπημένης του ομάδας.

Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας με λίγες καλές φάσεις. Στο 2ο ημίχρονο ο ρυθμός ανέβηκε αλλά χωρίς να γίνονται μεγάλες φάσεις έως ότου στο 63’ ο Καραχάλιος σούταρε δυνατά, ο Μελίσσας απέκρουσε και ο Σνάιντερ με προβολή πρόλαβε τους αμυντικούς των γηπεδούχων και άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΣ (0-1).

Στο τελευταίο διάστημα του αγώνα ο Παναιτωλικός προσπάθησε κυρίως με στημένες φάσεις να δημιουργήσει ευκαιρίες αλλά η άμυνα των φιλοξενούμενων έδιωχνε εύκολα τους όποιους κινδύνους και κράτησε τη μεγάλη νίκη.

Ο διαιτητής Παπαδόπουλος έδειξε κίτρινες κάρτες στους Καραχάλιο, Λούι, Πίρσμαν,

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μελίσσας, Κορνέλιους, Λούι, Χουχούμης, Μάλης, Αντούνες, Ντουάρτε (82’ Βργκοτς), Φλόρες (71’ Μάρτενσον), Μεντόσα (56’ Μόρσεϊ), Μπαρμπόσα (71’ Νταγκό), Καρέλης (71’ Ντίας).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Στάνκο, Λιάσος, Σνάιντερ (79’ Οικονομόπουλος), Μίνα (56’ Λώλης), Περέα (94’ Παντελάκης).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter