Σούπερ Λίγκα: Ο ΟΦΗ ισοφάρισε στο 102΄τον ΠΑΟΚ (1-1)

Σούπερ Λίγκα: Ο ΟΦΗ ισοφάρισε στο 102΄τον ΠΑΟΚ (1-1)

Ο ΟΦΗ σόκαρε τον ΠΑΟΚ και με γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα στο «Γεντί Κουλέ» ισοφάρισε σε 1-1. Το παιχνίδι είχε ρυθμό και αρκετές φάσεις με τον Δικέφαλο να ανοίγει το σκορ στο 8’ με εκπληκτικό γκολ του Νάρεϊ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Νιόπλιας ρίσκαρε, έπαιξε πιο επιθετικά και το 1-1 έγινε στο 102’ με σκόρερ έναν πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, τον Απόστολο Διαμαντή.

Ο Νιόπλιας δήλωσε ότι «θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου που πάλεψαν μέχρι το τέλος κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο που προηγήθηκε κιόλας. Το θέμα είναι ότι ο βαθμός μετράει, έχω πει ότι σιγά σιγά θα γίνουμε καλύτερη ομάδα. Είμαι στεναχωρημένος που αργήσαμε να κάνουμε κάποιες κινήσεις, δεν γίνεται να βάζουμε παίκτες που πήραμε πρόσφατα να παίζουν σε ματς δυναμικότητας κόντρα στον ΠΑΟΚ. Όπως και να έχει, κρατάμε τον 1 βαθμό και προχωράμε».

Ο Τ. Σιδηρόπουλος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Λάρσον, Βούρος/ Βιεϊρίνια. Λύραρζη, Μπράντον.

ΟΦΗ:  Στίβενς, Λάρσον, Μπαλογιάννης (79’ Θοράρινσον), Βούρος, Διαμαντής, Πασαλίδης (62’ Ντουρμισάι), Μεγιάδο, Περέα (82’ Στάικος), Ντίκο, Ντιουσέ, Γκερέρο (82’ Μπιφουμά).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Βιεϊρίνια (25’ Τσαούσης), Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ντάντας, Κούρτιτς (80’ Σβαμπ), Ντάγκλας Αουγκούστο (72’ Ελ Καντουρί), Νάρεϊ, Α. Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (72’ Τόμας Μπράντον).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter