Σούπερ Λίγκα: Ο Ολυμπιακός με δύο πρόσωπα 1-0 τη Λαμία

Σούπερ Λίγκα: Ο Ολυμπιακός με δύο πρόσωπα 1-0 τη Λαμία

Διπρόσωπος ο Ολυμπιακός πέτυχε την 13 η νίκη του στην 15η αγωνιστική της Super League επί της Λαμίας με 1-0 χάρις στο 9ο γκολ του Ελ Αραμπί στο πρωτάθλημα.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πολύ καλοί στο πρώτο μέρος όπου θα μπορούσαν να πετύχουν περισσότερα γκολ αλλά βρήκαν απέναντι τους τον εκπληκτικό Σαράνοφ τον γκολκίπερ της Λαμίας που έπιασε μέχρι και πέναλτι του Ελ Αραμπί. Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε πολύ κακός και έδωσε το δικαίωμα στην εξέδρα να γκρινιάζει παρά το γεγονός ότι δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τη Λαμία.

Ο Ολυμπιακός μετά το 15’ άρχισε να δημιουργεί ευκαιρίες για γκολ παρά την πολυπρόσωπη άμυνα της Λαμίας. Στο 18’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Αγκιμπού Καμαρά από τον Γκέντζογλου, αλλά ο Σαράνοφ απέκρουσε το πέναλτι του Ελ Αραμπί κι κράτησε το μηδέν στην εστία του. Αυτό ήταν το 2ο πέναλτι που αποκρούει ο Σαράνοφ στο «Καραϊσκάκη» καθώς είχε πιάσει και πέναλτι του Φορτούνη στην πρώτη σεζόν του Μαρτίνς στον πάγκο των «ερυθρολεύκων» στο ματς που η Λαμία απέκλεισε τον Ολυμπιακό από το Κύπελλο…

…Όμως στο 23’ ο Ολυμπιακός μετά από σωρεία ευκαιριών που σταματούσαν στον εκπληκτικό Σαράνοφ ο Ελ Αραμπί άνοιξε το σκορ όταν πήρε το ριμπάουντ από την σωτήρια επέμβαση του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων σε τετ α τετ με τον Α. Καμαρά. Στο 25’ ξανά ο Σαράνοφ έσωσε την εστία του σε πλασέ του Λόπες. Στο ίδιο διάστημα η Λαμία είχε μια πολύ καλή φάση αλλά το σουτ του Αραμπούλι έδιωξε εντυπωσιακά ο Βατσλίκ. Οι χαμένες ευκαιρίες των γηπεδούχων συνεχίστηκαν μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους με κορυφαία του Ελ Αραμπί στο 27’ που έσωσε πάλι ο Σαράνοφ.

Το β’ μέρος ξεκίνησε με μια ακόμη ευκαιρία από τον Μασούρα στο 49’ και του Γκόλεμιτς για τη Λαμία στο 55’ αλλά στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η επόμενη μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 έγινε στο 81’ αλλά ο Σαράνοφ και πάλι νίκησε σε τετ α τετ τον Τικίνιο, αυτή τη φορά. Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιζαν με τη φωτιά και στο 84’ ο Αραμπούλι είχε καλή ευκαιρία για γκολ αλλά έσωσε ο Εμβιλά.

Ο διαιτητής Γκορτσίλας «κιτρίνισε» τους Προβυδάκη, Γκέντζογλου, Παπασταθόπουλο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Λαλά, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρεαμπτσούκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης (57’ Μ. Καμαρά), Λόπες (76’ Ονιεκούρου), Α. Καμαρά (91’ Μπα), Μασούρας (57’ Ροντρίγκες), Ελ Αραμπί (76’ Τικίνιο).

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Γκόλεμιτς, Τζανδάρης (85’ Τσούκλαος), Νούνιες (67’ Τιρόνε), Ελευθεριάδης (67’ Μανουσάκης), Ρόμανιτς, Γκέντσογλου, Αραμπούλι.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter