Σούπερ Λίγκα: Ο ΠΑΟΚ νίκησε τη Λαμία (1-0) και έμεινε μόνος 2ος στη βαθμολογία

Σούπερ Λίγκα: Ο ΠΑΟΚ νίκησε τη Λαμία (1-0) και έμεινε μόνος 2ος στη βαθμολογία

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με το ισχνό 1-0 της Λαμίας στην Τούμπα και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας πίσω από τον Παναθηναϊκό και μπροστά από τον Ολυμπιακό.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 4’ με τον Κοτάρσκι να αποσοβεί τον κίνδυνο μετά από σουτ του Τσιλούλη, ενώ στο 13΄το σουτ του Βιεϊρίνια ήταν άστοχο. Στο 23’ δεν μπόρεσε να σκοράρει ούτε ο Νάρεϊ από πλεονεκτική θέση και στο 31’ ο Δικέφαλος είχε δοκάρι μετά από προσπάθεια του Ντάντας.

Το μοναδικό γκολ σημειώθηκε στο 43’. Ο Νάρεϊ «σέρβιρε» και ο Κούρτιτς με κεφαλιά άφησε «άγαλμα» τον Σαράνοφ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ανοιχτό χωρίς να δημιουργηθεί η μεγάλη φάση μπροστά στις δύο εστίες. Στην εκπνοή του αγώνα δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση μεταξύ των δύο πάγκων και υπήρξαν αλληλοσπρωξίματα.

Στις καθυστερήσεις ο Κοτάρσκι συγκρούστηκε με τον Μποάκιε και τραυματίστηκε. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες, ενώ για λίγα λεπτά φόρεσε γάντια ο Σβαμπ. Στη φάση του τραυματισμού του Κροάτη τερματοφύλακα αποβλήθηκε ο Μποάκιε.

Το παιχνίδι έληξε τελικά στο 106!!!

Ο Τσαγκαράκης (Χανίων) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Κούρτιτς, Μανούσο, Σιμόν.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Βιεϊρίνια (77’ Τσαούσης), Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Κούρτιτς (71’ Σβαμπ), Nτάντας, Ντάγκλας Αουγκούστο (63’ Φιλίπε Σοάρες), Νάρεϊ, Μπίσεσβαρ (63’ Ζίβκοβιτς), Ολιβέιρα (63’ Τόμας).

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Σιμόν, Γκοράνοφ, Αντέτζο, Κορνέζος, Τζανδάρης, Μπεχαράνο (83’ Γιακουμάκης), Τσιλούλης (68’ Μαρμεντίνι), Ντε Βινσέντι (58’ Ασκόφσκι), Σλίβκα, Μανούσος (58’ Μποάκιε).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter