Σούπερ Λίγκα: Ο ΠΑΣ Γιάννινα σταμάτησε και τον Παναθηναϊκό (0-0)

Σούπερ Λίγκα: Ο ΠΑΣ Γιάννινα σταμάτησε και τον Παναθηναϊκό (0-0)

Πολύτιμο έδαφος στη μάχη που δίνει για την έξοδο του στην Ευρώπη έχασε ο Παναθηναϊκός, τον οποίο σταμάτησε ο ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» (0-0) στην 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Κάτι ανάλογο είχαν κάνει οι γηπεδούχοι και απέναντι στον Ολυμπιακό.

Το ματς ξεκίνησε με τις δύο ομάδες αρκετά νωθρές. Ο ΠΑΣ στο πρώτο 20λεπτο ήταν σε παθητικό ρόλο και ο Παναθηναϊκός παρότι είχε τον απόλυτο έλεγχο, έκανε την πρώτη του φάση στο ματς στο 23’ με ένα σουτ του Αϊτόρ μόλις άουτ. Μςτά από αυτή τη φάση οι «πράσινοι» άρχισαν να γίνονται επικίνδυνοι και στο 31’ σουτ του Μαουρίσιο βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Λοντίγκιν.

Στο β’ μέρος το ματς κύλησε στο ίδιο τέμπο με ελάχιστες φάσεις, ενώ στο 62’ ο Αϊτόρ έχασε μια καλή ευκαιρία για το 0-1. Κι ενώ οι φιλοξενούμενοι έψαχναν το γκολ ήρθε η αποβολή του Χουάνκαρ στο 80’ σε ένα μαρκάρισμα στον Περέα. Αμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που ανέβασε σχόλιο στα social media και ανέφερε ότι μια κίτρινη κάρτα το πολύ, έγινε κόκκινη, ενώ ένα λεπτό μετά ανέβασε και δεύτερο σχόλιο με το οποίο διαμαρτυρήθηκε για μη αποβολή του Κάργα των Ιωαννίνων. Το 0-0 έμεινε ως το τέλος χωρίς να δημιουργηθεί άλλη μεγάλη φάση.

Ο Ούγγρος ρέφερι Βαντ Ίστβαν απέβαλε στο 80’ τον Χουάνκαρ και «κιτρίνισε» τους Περέα, Γκατσίνοβιτς, Αϊτόρ, Κάργα, Εραμούσπε

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Σνάιντερ (96’ Λιάσος), Στάνκο, Καραχάλιος, Γκαρντάβσκι, Μορέιρα (56’ Λώλης), Περέα (89’ Παντελάκης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Μαουρίσιο (76’ Αλεξανδρόπουλος), Γκατσίνοβιτς (79’ Βιτάλ), Αϊτόρ (85’ Σάντσες), Ιωαννίδης (79’ Χατζηγιοβάνης), Παλάσιος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter