Σούπερ Λίγκα: Ο Βαλμπουενά λύτρωσε τον Ολυμπιακό, 0-1 στον Βόλο

Σούπερ Λίγκα: Ο Βαλμπουενά λύτρωσε τον Ολυμπιακό, 0-1 στον Βόλο

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε έστω και δύσκολα όπως και στον πρώτο γύρο, το εμπόδιο του Βόλου με 1-0 στο Πανθεσσαλικό με γκολ του Βαλμπουενά στην 24η αγωνιστική της Super League.

Ο Ολυμπιακός πήρε από την αρχή του αγώνα την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα του Βόλου, ο οποίος σταδιακά μετά το 15’ άρχισε να πιέζει αυτός τους Πειραιώτες. Μάλιστα δημιούργησε δύο καλές ευκαιρίες με τον Βαν Φέερτ να ανοίξει το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι παρ’ όλα αυτά, ήταν εκείνοι που έχασαν την μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους όταν από σουτ του Αγκιμπού η μπάλα βρήκε το δοκάρι και στην επιστροφή της ο Μασούρας σε κενή εστία την έστειλε ψηλά άουτ.

Στο 2ο μέρος ο Ολυμπιακός μπήκε πιο αποφασισμένος στο γήπεδο και άρχισε πλέον να δημιουργεί κινδύνους στην εστία του Βόλου που οπισθοχώρησε. Παρ ‘όλα αυτά δεν δημιουργούσε μεγάλες φάσεις για γκολ. Με την είσοδο όμως των Βαλμπουενά και Εμβιλά οι Πειραιώτες έγιναν πιο επικίνδυνοι, ειδικά μετά την είσοδο στο ματς και του Τικίνιο. Ετσι στο 81’ λυτρώθηκαν όταν μετά από ωραίο συνδυασμό Τικίνιο, Βαλμπουενά και ασίστ του Ελ Αραμπί στον Γάλλο μέσο, αυτός με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ και χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό (0-1).

Ο διαιτητής Μανούχος έδειξε κίτρινες κάρτες στους Αλχο και Φαν Βέερτ.

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Άλχο, Ρομέρο, Γκουλέν, Σοάρες, Φεράρι, Τσοκάνης (70’ Κορέα), Φερνάντες, Νίνης (46’ Μπαρτόλο), Ρεγκατέν (80’ Σιέλης), Φαν Βέερτ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Μπα, Λαλά (77’ Βρουσάι), Μπουχαλάκης (63’ Βαλμπουενά), Μ. Καμαρά, Μασούρας (46’ Ονιεκούρου), Καρβάλιο (63’ Εμβιλά), Α. Καμαρά (77’ Τικίνιο), Ελ Αραμπί.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter