Σούπερ Λίγκα: «Παρέλαση» του ΠΑΟΚ στον Βόλο με 4-0

Σούπερ Λίγκα: «Παρέλαση» του ΠΑΟΚ στον Βόλο με 4-0

Εμφατική νίκη για τον ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά στον Βόλο με 4-0 για την 19η αγωνιστική της Super League. Μια νίκη που σίγουρα δικαιούταν και άλλα γκολ και που το 4-0 τον αδικεί κατάφωρα. Αξιοσημείωτο ακόμη ότι συνοδεύτηκε με ένα ακόμα πέναλτι για τον «δικέφαλο», το 13ο σε 18 αγώνες πρωταθλήματος…

Με ηγέτη τον Κούρτιτς (έφθασε τα 14 γκολ στη σεζόν) που τα έκανε όλα καθώς είχε δοκάρι στο 7’, σημείωσε στο 22’ με ένα ακόμη πέναλτι που κέρδισε ο «δικέφαλος» (ανατροπή Μίτριτσα από Φερνάντες) το 1-0 κι έδωσε ασίστ στον Ινγκασον για το 0-2 στο 29’, η ομάδα του Λουτσέσκου καθάρισε άνετα από το πρώτο ημίχρονο τον υποτονικό Βόλο κι έτσι πάει με άλλον αέρα στα δύο σερί ντέρμπι που ακολουθούν. Την Τετάρτη στη ρεβάνς κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (0-0 το πρώτο παιχνίδι) για μια θέση στους ημιτελικούς και την Κυριακή θα υποδεχθεί στην Τούμπα τον Ολυμπιακό για ητν 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στο ίδιο διάστημα ο Βόλος απείλησε μια φορά στο 44’ με τον Μπαριέντος το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Πασχαλάκης.

Στο β’ μέρος ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα και παράλληλα έκανε οικονομία δυνάμεων. Είχε κι άλλες ευκαιρίες για περισσότερα γκολ με τους Ακπομ, Μίτριτσα και Ζίβκοβιτς αλλά ο Κλέιμαν έσωσε την εστία του. Όμως τα αμνικά κενά των γηπεδούχων ήταν τεράστια και ο ΠΑΟΚ δεν χαρίστηκε. Στο 64’ ο νεοαποκτηθείς Ισπανός δεξιός μπακ, Σάστρε, έκανε το 0-3 και στο 73’ με προβολή ο Ακπομ από ασίστ του Μίτριτσα έκανε το 0-4. Η ομάδα του Βόλου είχε δοκάρι με τον Φεράρι στο 67’.

Ο διαιτητής Παπαπέτρου «κιτρίνισε» τον Φερνάντες.

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο, Γκουλέν, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος (87’ Τερεζίου), Μπαρτόλο (46’ Ρεγκατέν), Ορόθ (77’ Σοάρες), Φερνάντες (85’ Λουσέρο), Φαν Βέερτ.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σάστρε (76’ Βιεϊρίνια), Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Κούρτιτς (80’ Εσίτι), Τσιγγάρας, Α. Ζίβκοβιτς (76’ Ζαμπά), Μπίσεσβαρ (72’ Αουγκούστο), Μιτρίτσα, Άκπομ (80’ Τσόλακ).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter