Σούπερ Λίγκα: Πέρασε και από το Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ (1-2) και περιμένει την ΑΕΚ

Σούπερ Λίγκα: Πέρασε και από το Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ (1-2) και περιμένει την ΑΕΚ

Δια πυρός και σιδήρου ο ΠΑΟΚ, χωρίς να είναι καλός, πέρασε και από το Αγρίνιο νικώντας 2-1 τον Παναιτωλικό σε ένα ματς που ο Πασχαλάκης ήταν και πάλι ο «ήρωας» του «δικεφάλου» στην 3η αγωνιστική της Super League και πριν το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε στο πρώτο μέρος και μόλις στο 3’ βολίδα του Μουργκ έσωσε ο Ροντρίγκες. Ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού έχασε και στο 15’ σε σουτ του Αουγκούστο. Τελικά η υπεροχή του «δικεφάλου» καρποφόρησε όταν στο 32’ από μπαλιά του Αουγκούστο ο Μιτρίτσα με κεφαλιά στη κίνηση έκανε το 0-1. Όμως στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Μόρσει έχασε μια απίστευτη ευκαιρία για το 1-1, όταν από κεφαλιά πάσα του Βέργου, δεν μπόρεσε ολομόναχος ένα μέτρο από τη γραμμή του τέρματος να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και με στραβοκλωτσιά την έστειλε άουτ!

Στο β’ μέρος ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πάλι με ευκαιρία αλλά το σουτ του Τέιλορ μπλόκαρε πάλι ο Ροντρίγκες. Ομως ο Παναιτωλικός άρχισε να βγαίνει με αξιώσεις μπροστά κα να απειλεί με ισοφάριση αφού τα κενά στην άμυνα του «δικεφάλου’ ήταν και πάλι ορατά. Τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 59’. Κόρνερ ο Μεντόσα, κεφαλιά ο Βέργος, δεύτερη κεφαλιά του Ντίας και 1-1…

Δύο λεπτά μετά ο Ντίας ανάγκασε τον Πασχαλάκη σε έξοχη επέμβαση που αποσόβησε το 2-1 και στο 62΄ο Ντουάρτε ολομόναχος στο πέναλτι έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ανατροπή του ΠΑΟΚ που έκανε ένα πολύ κακό δέυτερο ημίχρονο…

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι γηπεδούχοι θα πετύχουν γκολ, ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που έκανε το 1-2 στο 80’ με τον Σίντκλεϊ μετά από ασίστ του Σφιντέρσκι…

Στο 88’ ο Παναιτωλικός έχασε την μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Καρέλη και τον Πασχαλάκη να σώζει για μια ακόμη φορά τον «δικέφαλο».

Ο διαιτητής Κουμπαράκης κιτρίνισε τους Κορνέλιους, Κούρτιτς, Φλόρες, Αουγκούστο

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ροντρίγκες, Λούι, Κορνέλιους (85’ Μάλης), Βργκοτς, Χουχούμης, Φλόρες (69’ Βαρόνε), Τσιγγάρας (85’ Καρέλης), Ντουάρτε (81’ Μπαρμπόσα), Ντίας, Μόρσεϊ (46’ Μεντόσα), Βέργος.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Σβαμπ (71’ Εσίτι), Κούρτιτς, Μουργκ (63’ Μπίσεσβαρ), Αουγκούστο, Μιτρίτσα (63’ Ζίφκοβιτς), Άκπομ (71’ Σφιντέρσκι).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter