Σούπερ Λίγκα: Περιπετειώδης νίκη του ΠΑΟΚ με Κούρτιτς, 3-0 τον ΟΦΗ

Σούπερ Λίγκα: Περιπετειώδης νίκη του ΠΑΟΚ με Κούρτιτς, 3-0 τον ΟΦΗ

Με δύο γκολ του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος, του Κούρτιτς ο ΠΑΟΚ νίκησε τον ΟΦΗ, πολύ πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό 3-0 στην 18η αγωνιστική της Super League 1 και προσωρινά πέρασε στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Μόλις στο 7’ ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί αλλά ο Βάτερμαν έσωσε στο τετ α τετ με τον Αουγκούστο. Ο ΟΦΗ «απάντησε» με σουτ του Τσιλιανίδη από ευνοϊκή θέση μόλις άουτ και στη συνέχεια ήλεγξε τον ρυθμό του αγώνα, έχοντας μάλιστα και την κατοχή της μπάλας.

Στο β’ μέρος, είχαμε την… φάση του φετινού πρωταθλήματος που θα συζητείται για πολύ καιρό. Στο 50’ ο Βούρος με τάκλινγκ προ του Ζίφκοβιτς έδιωξε την μπάλα, ο ΟΦΗ βγήκε στην αντεπίθεση και με τον Τσιλιανίδη έκανε το 0-1. Η φάση ελέγχθηκε από το VAR, όχι για το γκολ αλλά γύρισε πίσω για την απομάκρυνση του Βούρου. Εκεί φάνηκε η μπάλα να χτυπά στο πόδι και στο χέρι του αμυντικού του ΟΦΗ κι ο διαιτητής Φωτιάς ακύρωσε το γκολ των Κρητικών κι έδωσε πέναλτι στον ΠΑΟΚ! Παρά τις διαμαρτυρίες, ο Κούρτιτς το εκτέλεσε κι έκανε το 1-0 στο 55’. Αυτό ήταν το 12ο πέναλτι που κερδίζει φέτος ο ΠΑΟΚ σε 17 αγώνες!

Το γκολ του «δικεφάλου» έφερε ένταση στο ματς με τους παίκτες να διαπληκτίζονται κάθε λίγο και τον Φωτιά να δείχνει συνεχώς κάρτες για να συγκρατήσει τα πολλά νεύρα. Τελικά στο 76’ πάλι ο Σλοβένος Κούρτιτς με κοντινό σούτ έκανε το 2-0 και καθάρισε ένα ακόμη ματς για τον ΠΑΟΚ, φθάνοντας τα 12 γκολ και είναι πρώτος σκόρερ στη Λίγκα. Με το γκολ αυτό, ο ΟΦΗ παραδόθηκε στη συνέχεια και ο ΠΑΟΚ έκανε ο,τι ήθελε στο ματς. Πέτυχε γκολ με τον Σφιντέρσκι που ακυρώθηκε στο 82’ και τελικά ο Πολωνός έκανε το 3-0 στο 84’ όταν έκλεψε τη μπάλα από τον Βάτερμαν.

Ο διαιτητής Φωτιάς «κιτρίνισε» τους Κρέσπο, Μεγιάδο, Γκαγιέγκος, Αουγκούστο, Νέιρα, Πασαλίδη.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (74’ Σίντκλεϊ), Τσιγγάρας (63’ Σβαμπ), Κούρτιτς, Ντάγκλας Αουγκούστο (63’ Μπίσεσβαρ), Α. Ζίβκοβιτς, Μιτρίτσα (63’ Ζαμπά), Άκπομ (80’ Σφιντέρσκι).

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Πασαλίδης (88’ Μαρινάκης), Βούρος, Γιαννούλης, Μεγιάδο (70’ Καμάου), Τοράλ (83’ Ναμπί), Γκαγιέγκος, Μπαλογιάννης, Νέιρα (83’ Φαν Ντούιντεν), Ντε Γκουζμάν, Τσιλιανίδης (70’ Ντορμισάι).

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter