Σούπερ Λίγκα: Προβάδισμα για play-off ο Αστέρας, 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Σούπερ Λίγκα: Προβάδισμα για play-off ο Αστέρας, 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Στη μάχη της εξάδας για μια θέση στα play-off ο Αστέρας Τρίπολης πήρε μεγάλο προβάδισμα επί του ΠΑΣ Γιάννινα τον οποίο νίκησε με 2-0 σήμερα για την 21η αγωνιστική της Super League.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Αστέρας αιφνιδίασε τον ΠΑΣ όταν ο Ριέρα με ωραίο σουτ που κόντραρε και στον Καραχάλιο άνοιξε το σκορ (1-0). Το γκολ αποδιοργάνωσε τον ΠΑΣ και είναι χαρακτηριστικό ότι κατάφερε την πρώτη του τελική προσπάθεια να την κάνει στο 20’ με σουτ του Λιάσου που μπλόκαρε ο Τσιφτσής. Ο Αστέρας είχε την υπεροχή και προσπαθούσε για ένα δεύτερο γκολ, όμως ο βαρύς αγωνιστικός χώρος από την συνεχή βροχή δεν βοηθούσε τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Το βαρύ τερέν ήταν εκείνο που στο 36’ ανάγκασε σε σοβαρό λάθος τον Πίρσμαν με αποτέλεσμα ο Ριέρα να του πάρει τη μπάλα και να πλασάρει τον Λοντίγκιν για το 2-0. Και λίγο αργότερα ο Τσιφτσής κράτησε το 2-0 σε βολίδα του Μορέιρα. Λίγο πριν το ημίχρονο (43’) ο Σίτο έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 3-0.

Στο β’ μέρος ο ΠΑΣ προσπάθησε να πιέσει για ένα γκολ είχε την υπεροχή αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει εύκολα την άμυνα του Αστέρα. Οι φάσεις ήταν ελάχιστες και το 2-0 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του ματς.

Ο διαιτητής Αγγελάκης «κιτρίνισε» τους Βαλιέντε, Ιγκλέσιας

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιφτσής, Καρμόνα, Χριστόπουλος, Καστάνιο, Άλβαρες, Βαλιέντε (91’ Κανελλόπουλος), Σανταφέ (46’ Ιγκλεσιας), Σίτο (59’ Κρέσπι), Ριέρα (74’ Τιλίκα), Σονί (74’ Καπίγια), Μπαράλες.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν (81’ Ποζνάνσκι), Οικονομόπουλος (46’ Μπρένερ), Καραχάλιος (81’ Μίνα), Στάνκο (46’ Λώλης), Λιάσος, Μορέιρα, Περέα (81’ Παντελάκης).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter