Σούπερ Λίγκα: Σε τροχιά πλέι οφ ο ΟΦΗ, 2-1 τον Βόλο

Σούπερ Λίγκα: Σε τροχιά πλέι οφ ο ΟΦΗ, 2-1 τον Βόλο

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε το ματς με τον Βόλο για την 23η αγωνιστική της Super League 1 για θρίαμβο και τελικά νίκησε με αρκετό άγχος με 2-1 και παρέμεινε σε τροχιά πλέι οφ.

Οι δυο ομάδες μπήκαν ορεξάτες στο ματς με τον ΟΦΗ πιο επικίνδυνο στη επίθεση, κάτι που του απέφερε και το 1-0 στο 19ο λεπτό, όταν από σέντρα του Λάμπρου ο Βούρος από το ύψος του πέναλτι έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα του Κλέιμαν. Η φάση ελέγχθηκε και από το VAR και το γκολ μέτρησε.

Ο Βόλος προσπάθησε να αντιδράσει και πίεσε τους γηπεδούχους για γρήγορη ισοφάριση αλλά στο 30’ του σουτ του Φαν Βέερτ βρήκε στο δοκάρι του Επασί. Σα να μην έφθασε αυτό για του Βολιώτες, τρία λεπτά μετά (33’) σε μια αντεπίθεση του ΟΦΗ, ο Τοράλ μετά από ασίστ του Νέιρα, μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0 με δυνατό πλασέ. Στο φινάλε του ημιχρόνου δημιουργήθηκε σύρραξη μεταξύ των παικτών από ένα σκληρό και εκτός φάσης μαρκάρισμα του Μπαριέντος στον Νέιρα, όμως σύντομα η κατάσταση εκτονώθηκε.

Στο β’ μέρος ο Βόλος ήταν εκείνος που αναζήτησε ένα γρήγορο γκολ και το πέτυχε στο 51’ με τα από έξοχη ατομική προσπάθεια του Φερνάντες. Όμως οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες στο 70’ λόγω αποβολής με 2η κίτρινη του Μπαριέντος και ο ΟΦΗ πήρε πάλι την πρωτοβουλία. Στο 81’ ο Νέιρα είχε σουτ στο δοκάρι και στο 89’ ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Φεράρι αλλά ο Κλέιμαν απέκρουσε το χτύπημα του Λάμπρου και στο 92’ λίγο έλειψε ο Βόλος να σοκάρει τους Κρητικούς αλλά ο Επασί έσωσε την εστία του σε τετ α τετ με τον Ροσέρο και το 2-1 παρέμεινε ως το τέλος.

Ο διαιτητής Παπαδόπουλος «κιτρίνισε» τους Γκιουλέν, Μπαριέντος (δύο), Φερνάντες, Νέιρα, Φελίπε, Κλέιμαν.

ΟΦΗ: Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν (75’ Στάικος), Νέιρα (90’ Ουές), Τοράλ (68’ Φελίπε), Λάμπρου (90’ Μπουζούκης), Ντουρμισάι (68’ Γκαγιέγκος).

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Άλχο, Ρομέρο (89’ Ροσέρο), Γκιουλέν (72’ Μπαρτόλο), Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Φερνάντες, Σοάρες (46’ Νίνης), Ρεγκατέν (61’ Κορέα), Φαν Βέερτ.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter