Σούπερ Λίγκα: Στο τέλος ο Βόλος «τιμώρησε» τον Αρη (0-2)

Σούπερ Λίγκα: Στο τέλος ο Βόλος «τιμώρησε» τον Αρη (0-2)

Ο Αρης έμεινε στη νίκη του επί της ΑΕΚ την περασμένη Τετάρτη και ο Βόλος με σκόρερ δύο παίκτες που μπήκαν αλλαγή στο ματς, τον «χτύπησε» στο τέλος και πήρε σπουδαία νίκη με 2-0 στο «Κλ. Βικελίφδης» στην 22η αγωνιστική της Super League 1.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό ποιοτικά, με τον Αρη να έχει πλήρη υπεροχή αλλά να είναι φλύαρος ενώ ο Βόλος δεν είχε καν τελική προσπάθεια στο ματς (7-0 οι τελικές).

Η πιο σημαντική στιγμή του πρώτου μέρους συνέβη στο 19ο λεπτό, όταν το παιχνίδι σταμάτησε και όλοι στο γήπεδο σηκώθηκαν όρθιοι για να χειροκροτήσουν. Υψώθηκε μια φανέλα με τον αριθμό «19», ηλικία στην οποία έφυγε από τη ζωή ο αδικοχαμένος Άλκης Καμπανός.

Στο β’ μέρος ο Βόλος έκανε και δεύτερη αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού του τερματοφύλακα του Παπαδόπουλου, ενώ νωρίς στο ματς είχε τραυματιστεί και ο Ρίνερ που επίσης αντικαταστάθηκε. Το σκηνικό πάντως δεν άλλαξε στο ματς με τον Αρη να δημιουργεί κάποιες μικροευκαιρίες και τον Βόλο να προσπαθεί μόνο για την ισοπαλία.

Στο 76’οι γηπεδούχοι έχασαν διπλή ευκαιρία με Kαμαρά και Γκάμα και στο 80’ ο Βόλος που είχε σε όλο το ματς παθητικό ρόλο, άνοιξε το σκορ! Ο Τσοκάνης που έπαιζε τραυματίας αλλά ο Βόλος δεν είχε άλλη αλλαγή να κάνει, έκλεψε από τον Εντιαγέ κι έδωσε στον Φαν Βέερτ, ο οποίος βρήκε τον Σοάρες κι αυτός μέσα από την περιοχή με σουτ άνοιξε το σκορ.

Ο Αρης βγήκε όλος μπροστά για την ισοφάριση και το πλήρωσε, καθώς ο Βόλος με την 3η τελική του στο παιχνίδι πέτυχε και το 0-2 στο 86’ με τον Κορέα που επίσης είχε μπει αλλαγή και τελείωσε το παιχνίδι…

Ο διαιτητής Περράκης «κιτρίνισε» τους Φεράρι, Μπαριέντος, Αλχο, Γκάνεα, Ιτούρμπε

ΑΡΗΣ: Σιαμπάνης, Σούντγκρεν (84’ Σάκιτς), Ασλανίδης, Μπράμπετς, Γκάνεα, Σάσα, Ματίγια (72’ Μπερτόγλιο), Γκαρσία (58’ Γκάμα), Εντιαγέ (82’ Μάνος), Μανσίνι (72’ Ιτούρμπε), Καμαρά.

ΒΟΛΟΣ: Παπαδόπουλος (46’ Κλέιμαν), Άλχο (73’ Πουρίτα), Ρίνερ (12’ Ρομέρο), Γκουλέν, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ρεγκατέν, Ορός (46’ Σοάρες), Μπαρτόλο (67’ Κορέα), Φαν Βέερτ.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter