Σούπερ Λίγκα: Τα σενάρια επανέναρξης του πρωταθλήματος

Σούπερ Λίγκα: Τα σενάρια επανέναρξης του πρωταθλήματος

Την επόμενη εβδομάδα σε τηλεδιάσκεψη των παραγόντων της Σούπερ Λίγκας θα συζητηθούν όλα τα σενάρια για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, καθώς ακόμα δεν μπορεί να οριστικοποιηθεί πότε θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ και πλέι άουτ.

Στην Λίγκα εκτιμούσαν πως οι αγώνες κατάταξης θα μπορούσαν να αρχίσουν στα μέσα Μαϊου, αλλά κάτι τέτοιο μάλλον είναι ανέφικτο. Με τα σημερινά δεδομένα το καλό σενάριο είναι το πρωτάθλημα να συνεχιστεί το τελευταίο δεκαήμερο του Μαϊού.

Στόχος της Σούπερ Λίγκας είναι να τελειώσει το πρωτάθλημα κι αυτό για να μην έχουν απώλειες εσόδων οι ΠΑΕ από την εκτέλεση των τηλεοπτικών τους συμβάσεων. Αυτές καλύπτουν το 75-80% του προϋπολογισμού των μικρομεσαίων ΠΑΕ, οπότε γίνεται αντιληπτό τι ζημιά θα υποστούν οι ομάδες αν δεν πάρουν όλα τα χρήματα που έχουν συμφωνήσει με τη Nova και την ΕΡΤ.

Τα πλέι οφ είναι ένα μίνι πρωτάθλημα 10 αγωνιστικών, ενώ σε εκκρεμότητα βρίσκεται και η διεξαγωγή της ρεβάνς των ημιτελικών του κυπέλλου (Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και Αρης – ΑΕΚ) και φυσικά ο τελικός που θα είναι το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Στον Συνεταιρισμό δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η αγωνιστική περίοδος να ολοκληρωθεί αρχές Ιουλίου. Σε αυτήν την περίπτωση με απόφαση της ΕΠΟ θα παραταθούν για λίγες ημέρες τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που λήγουν στις 30 Ιουνίου. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter