Σούπερ Λίγκα: Τον «σκότωσε» ο δικός του άνθρωπος (Κουλούρης), Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 2-0

Σούπερ Λίγκα: Τον «σκότωσε» ο δικός του άνθρωπος (Κουλούρης), Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 2-0

Με δύο γκολ του Κουλούρη (45′, 68′ πεν.) ο Ατρόμητος έκανε την μεγάλη έκπληξη, νίκησε 2-0 τον ΠΑΟΚ και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, στην 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο στο πρώτο μέρος αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα του Ατρομήτου. Αντίθετα οι γηπεδούχοι περίμεναν τον «δικέφαλο» και προσπαθούσαν να βγουν στην αντεπίθεση για τη δική τους στιγμή. Και την βρήκαν ακριβώς στο 45’ με έναν πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ τον Κουλούρη που με σουτ από το σημείο του πέναλτι πέτυχε το πρώτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και άνοιξε το σκορ (1-0).

Στο β’ μέρος είχαμε το ίδιο σκηνικό με τον ΠΑΟΚ να πιέζει για την ισοφάριση και τον Ατρόμητο να αναζητάει σε ξαφνική αντεπίθεση ένα δεύτερο γκολ. Κάτι που κατάφερε στο 68’ όταν κέρδισε πέναλτι ο Κουλούρης από τον Βαρέλα κι έδωσε το VAR. Ο παθών το εκτέλεσε κι έγραψε το 2-0, βυθίζοντας τον ΠΑΟΚ στην εσωστρέφεια…

Ο διαιτητής Ευαγγέλου «κιτρίνισε» τους Κουλούρη, Βαρέλα, Ντένιτς, Κλωναρίδη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Γκαλβάο, Κιβρακίδης (84′ Βασιλαντωνόπουλος), Νάτσος, Σάλομον, Χαρίσης (73’ Ντένιτς), Καστεγιάνο, Μουνίθ (84′ Σπιριντόνοβιτς), Κουλούρης (77’ Κλωναρίδης)

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Κρέσπο, Βαρέλα, Ροντρίγκο (62’ Σίντκλεϊ), Σβαμπ (62’ Μουργκ), Κούρτιτς, Ζίβκοβιτς Α., Μπίσεσβαρ (73’ Σφιντέρσκι), Ελ Καντουρί (81’ Εσίτι), Άκπομ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter