Σούπερ Λίγκα: Ξανά στο 0-0 Αρης και Λαμία

Σούπερ Λίγκα: Ξανά στο 0-0 Αρης και Λαμία

Δεύτερο σερί 0-0 για Αρη και Λαμία μέσα σε τέσσερις μέρες, αυτή τη φορά για την 19η αγωνιστική της Super League. Να σημειωθεί οτι την περασμένη Πέμπτη (20/1) οι δυο ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (0-0) και την ερχόμενη Τετάρτη θα παίξουν στη Λαμία της ρεβάνς…

Ο Αρης που παρατάχθηκε χωρίς τους Μαντσίνι, Εντιαγέ, Καμαρά, είχε για πρώτη φορά μετά από ένα χρόνο κάτω από τα δοκάρια, τον Σιαμπάνη αντί του Κουέσμα.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πάρουν τον έλεγχο του ματς, όμως η Λαμία ήταν εκείνη που δημιούργησε τις τρεις πρώτες μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Αρχικά με κεφαλιά του Ταϊρόν (8′) που έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ ο Σιαμπάνης, στο 15′ με τετ α τετ του Μπανγκουρά, όπου το πλασέ του, έφυγε λίγο άουτ και στο 25′ με κεφαλιά του ολομόναχου Γκόλεμιτς μόλις άουτ…

Ο Αρης ανέβηκε στη συνέχεια και απείλησε κυρίως με δυνατά σουτ των Ιτούρμπε, Μάνου και Σάσα.
Στο β’ μέρος το παιχνίδι πήγε στη δύναμη κι έγινε σκληρό με πολλά φάουλ, με τον Αρη να υπερέχει αλλά τη Λαμία να απειλεί στο 67′ με τον Καραμάνο.
Ο διαιτητής Μανούχος “κιτρίνισε” τους Σαραμαντά, Φαμπιάνο, Ρόμανιτς.

ΑΡΗΣ: Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Λούμορ (73′ Γκάνεα), Τζέγκο (69′ Ματίγια), Σάσα, Ιτούρμπε (46′ Γκαρσία), Μπερτόλιο (56′ Εντιαγέ), Γκάμα, Μάνος (56′ Καμαρά)

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Προβυδάκης, Γκόλεμιτς, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς, Ταϊρόν (76′ Νούνιες), Μπανγκουρά (90′ Τσούκαλος), Καραμάνος (72′ Αραμπούλι).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter