Σούπερ Λίγκα: Ξέσπασε στον Απόλλωνα ο Ατρόμητος 4-1

Σούπερ Λίγκα: Ξέσπασε στον Απόλλωνα ο Ατρόμητος 4-1

Αργησε αλλά ξέσπασε στην 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας ο Ατρόμητος ο οποίος στο ντέρμπι ουραγών του πρωταθλήματος συνέτριψε 4-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον άφησε τελευταίο στη βαθμολογία.

Οι Περιστεριώτες ήξεραν ότι έπαιζαν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά για την παραμονή στην κατηγορία και απέδειξαν ότι ήταν καλύτεροι του Απόλλωνα που μπορεί να ισοφάρισε προσωρινά 1-1 αλλά στο β’ μέρος κατέρρευσε.

Ο Σπιριντόνοβιτς στο 9’ άνοιξε το σκορ για τον Ατρόμητο αλλά ο Φατιόν με πέναλτι στο 18’ έφερε το ματς στα ίσια. Ένα πανέμορφο γκολ του Μουνίθ με δυνατό σοττ στο 40’ έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους και στο 2ο ημίχρονο ανέλαβε να τελειώσει το ματς ο Ευθύμης Κουλούρης. Στο 68’ με εύστοχο πέναλτι έκανε το 3-1 (στη φάση του πέναλτι αποβλήθηκε ο Λισγάρας) και στο 75’ τελείωσε ουσιαστικά το ματς με το 4-1 που διατηρήθηκε ως το τέλος.

Ο Βούλγαρος ρέφερι Καμπάκοφ έδειξε κίτρινες στους Χατζηισαΐα, Βασιλαντωνόπουλο, Σάλομον, Ιωαννίδη, 51’ Άλβες, 54’ Φατιόν, 78’ Σλίβκα και κόκκινη στον Λισγάρα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Στρούγγης Χατζηισαΐας (80’ Παπαδόπουλος) Μαυρομμάτης, Βασιλαντωνόπουλος Σάλομον Χαρίσης (81’ Ντένιτς) Καστεγιάνο, Μουνίθ (80’ Μπεντινέλι) Σπιριντόνοβιτς (86’ Πισάνο), Κουλούρης (86’ Τζαβίδας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Κότσαρης, Μπαξεβανίδης (46’ Ντεντάκης) Λισγάρας Άλβες Τουτουαρίμα, Σλίβκα Φατιόν Κάστρο Φαν Λα Πάρα, Παμλίδης (46’ Ντάουντα), Ιωαννίδης (68’ Μαρτίνες).

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter