Σούπερ Λίγκα 1: Στην κορυφή ο ΠΑΣ, «καθάρισε» και τον ΠΑΟ με 1-0

Σούπερ Λίγκα 1: Στην κορυφή ο ΠΑΣ, «καθάρισε» και τον ΠΑΟ με 1-0

Στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας 1 βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά το παλικαρίσιο 0-1 στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, οι Γιαννιώτες νίκησαν δίκαια στους «Ζωσιμάδες» 1-0 τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» προβλημάτισαν με την απόδοση τους και παρότι βρέθηκαν να χάνουν από τα… αποδυτήρια, δεν έβγαλαν αντίδραση.

Οι γηπεδούχοι σκόραραν μόλις στο 5’. Ο Περέα «έσπασε» την μπάλα έξω από την περιοχή στον

Γκαρντάβσκι, ο οποίος με ένα εξαιρετικό σουτ νίκησε τον Διούδη (1-0). «Πρέπει να πω ένα μπράβο στην ομάδα μου. Εχουμε πετύχει δύο νίκες, αλλά ακόμα το πρωτάθλημα έχει δρόμο. Ας χαρούμε σήμερα τη νίκη μας και από αύριο πρέπει να δουλέψουμε», δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΣ Ηρακλής Μεταξάς.

Μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα το τριφύλλι είχε τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ένα γκολ.

Ο ΠΑΣ έφτασε μάλιστα κοντά στο δεύτερο τέρμα στο 39’, αλλά ο Κόντε δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή, μετά από σέντρα του Περέα. Στη φάση ο Ισπανός φορ τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή.

Ο Παναθηναϊκός απείλησε στο 42’, όμως το σουτ του αμαρκάριστου Αϊτόρ ήταν άστοχο.

Στο 54’ ο Λούντκβιστ εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 59’ δόθηκε πέναλτι στον ΠΑΣ για χέρι του Αϊτόρ. Ο διαιτητής Γ. Παπαδόπουλος είδε το VAR και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

«Είναι ένα αποτέλεσμα που δεν περιμέναμε. Δεχθήκαμε νωρίς το γκολ και θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ψύχραιμοι με την μπάλα στα πόδια», δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ιβάν Γιοβάνιβιτς.

O Παπαδόπουλος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Κόντε, Λοντίγκιν, Σάλιακας, Γκαρντάβσκι, Σάρλια, Καρλίτος.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν Ντομίνγκεθ, Γκαρντάβσκι, Σνάιντερ, Καραχάλιος (70’ Σιόντης), Περέα, Κόντε (42’ Μορέιρα, 86’ Μιλιντσεάνου).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Κώτσιρας, Χουανκάρ, Βέλεθ, Σάρλια, Ρούμπεν, Λούντκβιστ (56΄Ιωαννίδης), Μαουρίσιο (70’ Βιγιαφάνιες), Αϊτόρ (70΄Παλάσιος), Βιτάλ (79’ Χατζηγιοβάνης), Καρλίτος (79’ Μακέντα).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter