Σπάικ Λι και Netflix συνεχίζουν τη συνεργασία τους

Σπάικ Λι και Netflix συνεχίζουν τη συνεργασία τους

Μια δεύτερη νιότη ζει ο Σπάικ Λι και φροντίζει να την ενισχύει με συνεργασίες ζωής σαν αυτή που «έκλεισε» πρόσφατα με το Netflix.

Το συμβόλαιο που υπέγραψαν οι Σπάικ Λι και Netflix αρχίζει να μπαίνει σε ισχύ από τον Ιανουάριο καθώς ο σκηνοθέτης θα είναι παραγωγός στην νέα περιπέτεια του Στέφον Μπρίστολ  με τίτλο «Gordon Hemingway and the Realm of Cthulhu» που βασίζεται στο ομώνυμο κόμικ και τοποθετεί τη δράση του ήρωα Gordon Heningway στην Ανατολική Αφρική του 1928.

Ο Λι είχε αναλάβει και το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Μπρίστολ το 2019 (πάλι σε παραγωγή Netflix), το «See You Yesterday », ενώ δεν ξεχνά ότι χάρη στη διάσημη streaming πλατφόρμα κατάφερε να γυρίσει το αντιπολεμικό «Da 5 Bloods» που τον οδήγησε ξανά στα Όσκαρ αλλά και την σειρά «She’s Gotta Have It» που βασίστηκε στην δική του ομώνυμη ταινία που σκηνοθέτησε το μακρινό 1986. Το συμβόλαιο συνεργασίας Netflix- Λι περιλαμβάνει διάφορα πρότζεκτ και έχει μακροχρόνια προοπτική κάτι που ευχαρίστησε απόλυτα το σκηνοθέτη όπως φαίνεται κι από τις δηλώσεις του στο Variety. «Είναι η μεγάλη ευκαιρία για την εταιρεία μου «40 Acres and a Mule Filmworks» και φυσικά για μένα, να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη νέα χρονιά. Χάρη στην ανανέωση της συνεργασία με το Netflix θα επικεντρωθούμε σε νέους αφηγητές καθώς η νεολαία πρέπει να στηριχτεί».

Στα μελλοντικά σχέδια του Λι είναι και η δημιουργία του πρώτου του μιούζικαλ, όπως έκανε κι ο Σπίλμπεργκ φέτος με το «West Side Story». Μόνο που το δικό του μουσικοχορευτικό φιλμ όπως έχει δηλώσει κι ο ίδιος στο παρελθόν θα έχει ως θέμα τη δημιουργία του Viagra!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter