Σπαλιάρας: Τελικά, δεν έχω πάει με 4.000 γυναίκες

Σπαλιάρας: Τελικά, δεν έχω πάει με 4.000 γυναίκες

Κορίτσια σταματήστε το μέτρημα, ο Γιάννης Σπαλιάρας τα γυρίζει… δεν έχει πάει με 4.000 γυναίκες.

Μιλώντας το μοντέλο στο περιοδικό ΕΓΩ επισήμανε πως ποτέ δεν στήριξε την καριέρα του σε σκάνδαλα κι ούτε επιδίωξε να προκαλέσει με τη ζωή ή τις εμφανίσεις του…

Όσο για την δήλωση που είχε κάνει στο παρελθόν για τις γυναίκες που είχε συνευρεθεί ερωτικά το έχει μετανιώσει αφενός, γιατί οι γυναίκες δεν είναι «παγωτά και αριθμοί» και αφετέρου «το νούμερο 4.000 από μόνο του δεν μπορεί να σταθεί πρακτικά».

«Εγώ σαν άνθρωπος, δεν έχω στηρίξει την καριέρα μου σε σκάνδαλα. Δεν επιδίωξα να προκαλέσω ούτε σε αυτή την περίπτωση κάποιο σκάνδαλο, αλλά έγινε στα πλαίσια του αυθορμητισμού. Κι αν μείνουμε εκεί, δεν έχω θέμα.

Ωστόσο, επειδή ζούμε σε μια άγρια εποχή, που βλέπουμε πολλές γυναικοκτονίες και μια έλλειψη σεβασμού προς το γυναικείο φύλο, θα πρέπει είμαστε πολύ προσεκτικοί όλοι εμείς που είμαστε μπροστά από τις κάμερες, όταν κάνουμε δηλώσεις. Δηλαδή αν το πάρουμε σαν μια αυθόρμητη δήλωση δεν μετανιώνω, αν το πάρουμε όμως ότι μετράμε τις γυναίκες λες και είναι παγωτά ή ότι οι γυναίκες είναι αριθμοί, τότε ναι μετανιώνω. Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός. Οι γυναίκες δεν είναι αριθμοί. Πρέπει να σου πω πως από κάτω με ρωτούσε αν τις μετράω και είπα όχι. Νομίζω και λογικά να το δεις, το νούμερο 4.000 από μόνο του δεν μπορεί να σταθεί πρακτικά. Επομένως αν το πάρουμε σοβαρά, μετανιώνω εκατό τοις εκατό για τη δήλωσή μου για τις 4.000 γυναίκες».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter