Σπανός: «Να παραιτηθεί ο Περέιρα»

Σπανός: «Να παραιτηθεί ο Περέιρα»

Απόνερα δημιούργησε η διαιτησία του θεωρητικά κορυφαίου Ελληνα ρέφερι Τάσου Σιδηρόπουλου στο παιχνίδι κυπέλλου Ατρόμητος – ΑΕΚ, στο οποίο επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι (1-0) με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. 

Η παράβαση έγινε (αντικανονικό μαρκάρισμα Καρασαλίδη στον Αλμπάνη), αλλά ήταν εκτός περιοχής και έπρεπε να δοθεί φάουλ. Ο διεθνής διαιτητής είδε πέναλτι και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ατρόμητος Γιώργος Σπανός σε δηλώσεις του έκανε λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος. 

«Όλοι συμμετείχαν σε μια παρωδία με πρωταγωνιστή τον κύριο Μέλο Περέιρα κι αυτοί που κλήθηκαν να παίξουν το έργο ήταν ο κύριος Σιδηρόπουλος και οι βοηθοί του. Έχουμε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος με καταφανέστατο πέναλτι που δεν μας δόθηκε σε χέρι του Χουλτ και πέναλτι που δόθηκε εναντίον μας σε ανατροπή, κι ελέγχεται εάν είναι ανατροπή», υποστήριξε ο Σπανός, ο οποίος στην συνέχεια απέδωσε ευθύνες: «Αποκλειστικός υπεύθυνος αυτής της κατάστασης είναι ο επικεφαλής της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα. Ζητήσαμε μετά τα ματς με Ξάνθη και Λαμία ξένους διαιτητές. Παραδόξως, αντί να τιμωρηθούν οι διαιτητές, τους βλέπουμε ξανά. Ήλθε η γνωστή διαιτητική τριάδα με τον κορυφαίο Έλληνα διαιτητή, αυτή είναι η βιτρίνα μας στο εξωτερικό. Η καραμέλα της εξυγίανσης έλιωσε εδώ και καιρό. Έχουν ένα πρωτάθλημα που προστατεύονται οι τρεις μεγάλοι και οι υπόλοιποι σφάζονται στο γόνατο. Κατάφερε ο κύριος Σιδηρόπουλος να ξεσηκώσει άνδρες, γυναίκες, παιδιά σε μια ήσυχη γειτονιά. Εμείς ως Ατρόμητος θα ζητήσουμε την παραίτηση του Μέλο Περέιρα και των βοηθών του, ενώ αντιπροσωπεία μας θα επισκεφθεί και την UEFA».

Ο Αυστριακός προπονητής του Ατρόμητου Νταμίρ Κάναντι έχει ξενερώσει με τα απανωτά διαιτητικά λάθη σε βάρος της ομάδας του και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα. Οι διοικούντες της θα επιχειρήσουν να τον πείσουν να μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter