Σπανούλης: Παίξαμε δύο τελικούς – Έβαλαν κάποια τυχερά καλάθια

Σπανούλης: Παίξαμε δύο τελικούς – Έβαλαν κάποια τυχερά καλάθια

Το 2015 ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στον τελικό από τη Ρεάλ μέσα στη Μαδρίτη, το 2017 απώλεσε τον τίτλο της Euroleague από τη Φενερμπαχτσέ μέσα στην Κωνσταντινούπολη.

 Ο Βασίλης Σπανούλης ήθελε διακαώς να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στον 4ο τίτλο του, που θα ήταν και 4ος προσωπικός του: «Τρυπάμε το ταβάνι αυτής της ομάδας» είπε για τα έξι φάιναλ φορ τα τελευταία εννέα χρόνια, ενώ άφησε και ένα… παράπονο για το γεγονός πως οι τελικοί διεξάγονται στη χώρα μίας εκ των τεσσάρων φιναλίστ.

«Προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, τους πλησιάσαμε στους τέσσερις, αλλά έβαλαν κάποια τυχερά καλάθια. Παίξαμε δύο τελικούς στην έδρα του αντιπάλου, δεν είναι εύκολο να κερδίζεις. Φαντάσου να παίζαμε στο ΣΕΦ, έναν τελικό. Κάναμε μια εκπληκτική χρονιά, συνέχεια τρυπάμε το ταβάνι αυτής της ομάδας. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε, να πάμε για το πρωτάθλημα», δήλωσε αρχικά ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης για να προσθέσει:

«Καλώς ή κακώς, η ομάδα έχει παίξει σε τόσους τελικούς τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις την EuroLeague κάθε χρόνο. Συν του ότι δεν παίζουμε με τα ποιο σωστά κριτήρια, να παίζουμε διαρκώς εκτός έδρας στα Final Four. Έτσι είναι το σύστημα, δώσαμε συγχαρητήρια στους αντιπάλους. Δεν μπορούμε να μείνουμε σε αυτό, κοιτάμε ήδη τον επόμενο στόχο, το πρωτάθλημα. Η χρονιά θα είναι επιτυχημένη μόνο αν πάρουμε το πρωτάθλημα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter