Σπανούλης, Παπαλουκάς, Διαμαντίδης: Η «Αγία Τριάδα» των γκαρντ του ελληνικού μπάσκετ στο Eurohoops Dome! (video)

Σπανούλης, Παπαλουκάς, Διαμαντίδης: Η «Αγία Τριάδα» των γκαρντ του ελληνικού μπάσκετ στο Eurohoops Dome! (video)

Ο Βασίλης Σπανούλης επισκέφθηκε το Eurohoops Academy Summer Camp και συνομίλησε με τα παιδιά, παρέα με τους διευθυντές της Eurohoops Academy Θοδωρή Παπαλουκά και Δημήτρη Διαμαντίδη.

Οι τρεις θρύλοι του ελληνικού μπάσκετ, έδωσαν το καλύτερο παράδειγμα στα παιδιά, δείχνοντας όλοι μαζί την αγάπη τους για το μπάσκετ και τον αθλητισμό, μακριά από «έχθρες» και αντιπαλότητες.

Ο «Kill Bill» δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων και προσέφερε απλόχερα πολύτιμες συμβουλές αλλά και μεγάλες ατάκες για τις αδυναμίες του, την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό και το μυστικό της επιτυχίας!

https://www.facebook.com/EurohoopsGR/videos/1127059317485504/

«Είστε πολύ τυχεροί που έχετε την ευκαιρία να προπονείστε σε αυτές τις εγκαταστάσεις και να έχετε δίπλα σας μια προσωπικότητα σαν τον Θοδωρή Παπαλουκά να σας συμβουλεύει και να σας δείχνει το δρόμο προς την επιτυχία. Πρέπει να την εκμεταλλευτείτε! Είναι πολύ σημαντικό να είστε αγαπημένοι. Η «αντιπαλότητα» κρατάει μόνο κατά τη διάρκεια του αγώνα, μετά να είστε φιλαράκια και να τα συζητάτε, γιατί έτσι θα βελτιωθείτε. Να αγαπάτε αυτό που κάνετε».

Οι συμμετέχοντες του Eurohoops Academy Summer Camp δε δίστασαν να ρωτήσουν τον Βασίλη Σπανούλη και για την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό για τον Ολυμπιακό, με τον Έλληνα άσσο να απαντάει:

«Ήταν μια απόφαση της στιγμής. Ένιωσα ότι θέλω να αλλάξω περιβάλλον, να κάνω κάτι καινούργιο στην καριέρα μου και για αυτό έφυγα».

Όσον αφορά για τις αδυναμίες του και το πως τις βελτιώνει, ο «Kill Bill» τόνισε:

«Κάθε χρόνο έβλεπα ποιες είναι οι αδυναμίες μου και που χρειάζομαι βελτίωση και έκανα προπονήσεις το καλοκαίρι. Πρέπει να καταλάβεις τι χρειάζεται να βελτιώσεις και να δουλέψεις πάνω σε αυτό συγκεκριμένα. Δε γίνονται όλα μαζί. Είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίζεις που και πάνω σε τι χρειάζεται να δουλέψεις κάθε φορά».

Ο Βασίλης Σπανούλης, άφησε την καλύτερη ατάκα για το τέλος, όταν ρωτήθηκε για το μυστικό της επιτυχίας και το τι είναι πιο σημαντικό για να φτάσει κανείς στο υψηλότερο επίπεδο:

«Το νούμερο ένα είναι η νοοτροπία, μαζί με το χαρακτήρα. Με τη σωστή νοοτροπία όλα μπορούν να γίνουν. Μετά ακολουθεί η σκληρή δουλειά και τρίτο το ταλέντο».

Πατήστε εδώ για την αίτηση συμμετοχής στο Summer Camp 2019

Πληροφορίες

Tηλ: 210 800 2957, 698 303 6590

Δευτέρα-Πέμπτη: 10.00-14.00 & 17.00-20.00

Παρασκευή: 10.00-14.00

Email: academy@eurohoops.net

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter