Σπανούλης: Πριν γίνει «βασιλιάς» στη Euroleague, συστήθηκε με το Μαρούσι στην Ευρώπη

Σπανούλης: Πριν γίνει «βασιλιάς» στη Euroleague, συστήθηκε με το Μαρούσι στην Ευρώπη

Το EuroCup ετοίμασε μεγάλο αφιέρωμα στον Βασίλη Σπανούλη, θυμίζοντας την εξαιρετική σεζόν που είχε κάνει με την ομάδα των βορείων προαστίων στο τότε ULEB Cup.

Ο Σπανούλης έχει γράψει και συνεχίζει να γράφει ιστορία στην Ευρωλίγκα με τη φανέλα του Ολυμπιακού την τελευταία δεκαετία, όπως είχε πράξει νωρίτερα και με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ωστόσο πριν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της Ευρωλίγκας και της ιστορίας της, είχε συστηθεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τη φανέλα του Αμαρουσίου και το EuroCup μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του δημοσίευσε αφιέρωμα στον V-Span για όσα είχε κάνει τη σεζόν 2004/2005 με το Μαρούσι, όταν είχε φτάσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης, πριν ανέβει το σκαλοπάτι για την Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά τι αναφέρει το EuroCup μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του για την θητεία του Σπανούλη στη διοργάνωση με τη φανέλα του Αμαρουσίου:

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν ένας πολλά υποσχόμενος 22χρονος παίκτης όταν έκανε το ντεμπούτο του στο ULEB Cup με το Μαρούσι τη σεζόν 2004-05. Ο κόμπο γκαρντ είχε ξεκινήσει την καριέρα του στην πατρίδα του, τη Λάρισα, και αυτή η σεζόν θα ήταν η τέταρτη με το Μαρούσι. Την προηγούμενη σεζόν, ο Σπανούλης βοήθησε το Μαρούσι να φτάσει στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος και στο FIBA ​​EuroChallenge, αν και έχασε από τον Παναθηναϊκό και την Ούνιξ Καζάν αντίστοιχα. Το Μαρούσι αναζητούσε μεγαλύτερες προκλήσεις όταν συμμετείχε στο ULEB Cup, στο οποίο ο Σπανούλης θα είχε τον κύριο ρόλο για πρώτη φορά στην επαγγελματική του καριέρα.

Πηγή: Eurohoops

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter