Σπανούλης: «Θέλω να το πάρει ο Ολυμπιακός»

Σπανούλης: «Θέλω να το πάρει ο Ολυμπιακός»

Ο Βασίλης Σπανούλης βρίσκεται στο Βελιγράδι  για το τουρνουά Next Generation και μίλησε για το Final 4 τονίζοντας (το αυτονόητο) την στήριξή του στον Ολυμπιακό.

Αρχικά ο παλαίμαχος άσος μίλησε για το Next Generation Tournament λέγοντας ότι «εγώ είμαι δίπλα στα παιδιά και όταν τους φωνάζω το κάνω για το καλό τους. Μπορώ να καταλάβω τι πρέπει να διορθώσουν για να φτάσουν εκεί που μπορούν. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά, προσπαθούμε να γίνουμε ομάδα. Δεν είναι και το πιο εύκολο, αλλά προσπαθώ να το διασκεδάσω. Ήθελα να ηρεμήσουν, έχουν και άγχος».

-Για τις συνεχείς οδηγίες προς τους παίκτες του: «Αν καθίσω, άστο… Κάθεσαι όταν έχεις μια δική σου ομάδα, έχεις αυτοπεποίθηση και είσαι πιο χαλαρός. Εδώ θέλει καθοδήγηση».

-Για το Final 4 είπε: «Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός, είμαι με τον Ολυμπιακό και θέλω να κερδίσει. Δεν είναι κλισέ ότι ο κάθε ένας έχει 25%. Ο πιο τυχερός και πιο συγκεντρωμένος θα πάρει το παιχνίδι. Είμαι με τον Ολυμπιακό, το ξέρουν όλοι αυτό, θέλω να πάρει το τρόπαιο».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter