Σπαράζει η μητέρα του 20χρονου ομογενή που δολοφονήθηκε

Σπαράζει η μητέρα του 20χρονου ομογενή που δολοφονήθηκε

«Έχασα το αγόρι μου», λέει με τρεμάμενη φωνή, «σκότωσαν τον Μάνο μου, τον άγγελο της ζωής μου. Γιατί Θεέ μου τόσος πόνος, γιατί;»

Για όσο διήρκεσε η επίσκεψη του “Εθνικού Κήρυκα” στο σπίτι του Μάνου Οικονομίδη,  η μητέρα του κρατούσε αγκαλιά ένα πουκάμισο του αείμνηστου γιου της το οποίο διαρκώς χάιδευε και φιλούσε.

«Μόνο τα ρούχα του μου έμειναν πια για να τον αγγίζω», είπε κλαίγοντας, «τον μεγάλωσα μόνη μου με πολλές θυσίες. Χωρίσαμε με τον πατέρα του Νίκο, όταν ο Μάνος ήταν 5 χρόνων. Ημουν μόνη σε μία ξένη χώρα και έκανα δύο δουλειές για να τον μεγαλώσω. Και τώρα μου τον σκότωσαν. Πώς θα αντέξω να ζήσω, πώς να βρω κουράγιο και δύναμη να μεγαλώσω το άλλο μου παιδί την 5χρονη μου Στέλλα. Παρακαλώ πολύ τον «Εθνικό Κήρυκα», την μοναδική εφημερίδα που δέχθηκα να μιλήσω, να γράψετε καλά λόγια για τον Μάνο μου. Ηταν ένα πολύ καλό και ευγενικό παιδί, που βοηθούσε όλο τον κόσμο. Ακόμη και όταν αιμόφυρτος ζήτησε βοήθεια στο διπλανό διαμέρισμα ζήτησε συγγνώμη για την ενόχληση. Αυτός ήταν ο Μάνος μου. Λάτρευε την Ελλάδα, κάθε χρόνο πήγαινε διακοπές να βρει τους αγαπημένους του παππούδες και γιαγιάδες και τώρα πρέπει να πάω στο νεκροτομείο να κάνω την αναγνώριση του πτώματός του. Εκεί είναι τώρα το αγγελούδι μου».

Ο Μάνος Οικονομίδης δολοφονήθηκε με αφορμή ερωτικό τρίο και έκτοτε η υπόθεση ερευνάται.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter