Σπάρτη: Ο Ισραηλινός πρέσβης έφυγε εκνευρισμένος από ομιλία – Δεν τον άφησαν να πει κουβέντα! (Video)

Σπάρτη: Ο Ισραηλινός πρέσβης έφυγε εκνευρισμένος από ομιλία – Δεν τον άφησαν να πει κουβέντα! (Video)

Μάταια φαίνεται ότι περίμενε τη σειρά του ο διπλωμάτης από το Ισραήλ, καθώς φαίνεται ότι «έπεσε» σε πάνελ… πολυλογάδων.

Ο πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα, Yossi Amrani, ήταν προσκεκλημένος στο Γεωπολιτικό Συμπόσιο του Δήμου Σπάρτης, με θέμα «Οι Εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, οι Ελληνοτουρκικές Σχέσεις και οι Επιλογές της Ελλάδας» και περίμενε τη σειρά του ώστε να ανέβει στο βήμα και να εκφωνήσει τον λόγο του. Ωστόσο, ποτέ δεν κατάφερε να πει… όσα ήθελε να πει, καθώς σύμφωνα με το apela.gr, αποχώρησε εκνευρισμένος από την αίθουσα, αναμένοντας πάνω από δύο ώρες (επί ματαίω) να ακούσει το όνομά του και να τοποθετηθεί ενώπιον του μικροφώνου.

Η Γεωργία Ζαχαράκη κατάλαβε τον εκνευρισμό του Ισραηλινού διπλωμάτη και σήκωσε το χέρι της για να ζητήσει τον λόγο εκ μέρους του πρέσβη, ωστόσο ο ίδιος – φανερά εκνευρισμένος- της το κατέβασε με απότομο τρόπο (Στο 2:17:38 του βίντεο), ενώ λίγο αργότερα, βλέποντας ότι δεν… υπάρχει περίπτωση να τον καλέσουν στο βήμα, σηκώνεται από τη θέση του (2:17:56) δείχνοντας το ρολόι του, ώστε να στείλει… σήμα για το τι τον ενόχλησε.

Ο δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Δούκας, προσπάθησε να τον μεταπείσει δίνοντάς του τον λόγο, αλλά ήταν αργά, με τον κ. Amrani να αποχωρεί από την αίθουσα δίχως να πει κουβέντα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πάνελ των ομιλητών βρέθηκαν οι Ευάγγελος Βενιζέλος, Κώστας Γκιουλέκας. Πέτρος Ευθυμίου, Γιώργος Κύρτσος.και Σταύρος Λυγερός.

Οι εν λόγω ομιλητές φαίνεται πως ήταν, σύμφωνα με δημοσίευμα του tribune.gr η «πέτρα του σκανδάλου» που ώθησε τον πρέσβη του Ισραήλ σε μία «άγαρμπη» ενέργεια – και δη ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος όπως σημειώνεται: «είχε πάρει το μικρόφωνο και «ερωτευμένος» με τη φωνή και την ευφυΐα του δεν έβαζε τελεία…»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter