Σπίρτζης: Αν ονομάζαμε την σήραγγα «Κώστας Σημίτης» θα ήταν όλα μια χαρά

Σπίρτζης: Αν ονομάζαμε την σήραγγα «Κώστας Σημίτης» θα ήταν όλα μια χαρά

Απάντηση στην κριτική που δέχεται το υπουργείο Υποδομών από Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, για τα εγκαίνια και την ολοκλήρωση των οδικών έργων, έδωσε στην Βουλή, με ιδιαίτερα σκωπτικό ύφος, ο υπουργός Χρήστος Σπίρτζης.

Απαντώντας σε ερώτηση για την σύνδεση του Αγρινίου με την Ιονία Οδό και αναφερόμενος στις ανακοινώσεις των δύο κομμάτων, σημείωσε ότι «καταγγέλλουν… την ολοκλήρωση των έργων»! Πρόσθεσε ότι «στα επικοινωνιακά επιτελεία των ΜΜΕ που στηρίζουν την Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ, λένε “μην αφήνεις την αλήθεια να σου χαλάσει μία επιτυχημένη ιστορία”». Μίλησε για «χυδαιότητα της αντιπολίτευσης και των Μέσων Ενημέρωσης που τους στηρίζουν», τονίζοντας πώς όσο αυτό ισχύει, «οι απαντήσεις στην Βουλή θα είναι τέτοιες».

Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας δημοσιεύματα που υπήρξαν, επισήμανε ότι λένε πως «έγινε μποτιλιάρισμα την 2η ημέρα του Πάσχα, λες και δεν έχει ξαναγίνει αυτό ποτέ». Επίσης, άσκησε κριτική σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ, δηλώνοντας πως «όπως αναφέρει ο κ.Μανιάτης, όλα τα είχατε κανονίσει από το 2001 και εμείς καθυστερήσαμε, γιατί υπήρχε έλλειψη στις κορδέλες για να κάνουμε εγκαίνια». Πρόσθεσε χαρακτηριστικά ότι υπήρξε και θέμα με τα ονόματα που δόθηκαν στις σήραγγες, αφού «αν την λέγαμε την σήραγγα Κώστας Σημίτης, θα ήταν όλα μια χαρά». Ο υπουργός υποδομών συνέχισε την κριτική στο ΠΑΣΟΚ, αναφέροντας ότι «θα περιμένουμε όταν θα ξαναβγείτε κυβέρνηση και θα στηρίζετε τον Κ.Μητσοτάκη, όπως στηρίζατε τον Α.Σαμαρά» για να ολοκληρωθούν τα έργα.

Ο Χ.Σπίρτζης επισήμανε ότι η φετινή ήταν από τις μεγαλύτερες πασχαλινές εξόδους των τελευταίων ετών, με ελάχιστα ατυχήματα και κανένα θανατηφόρο και αναρωτώμενος «τι θα προτιμούσαν οι φωστήρες της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού και των ΜΜΕ τους; Να μην δινόταν η μεγάλη σήραγγα και να κινούνταν οι πολίτες για πολύ μεγαλύτερη απόσταση στην παλιά εθνική οδό, των αλλεπάλληλων στροφών και της υψηλής επικινδυνότητας;». Τέλος, επισήμανε ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύτηκε τις εκκρεμότητες για την ολοκλήρωση των έργων, όπως και «δωρεάν διελεύσεις για τους μόνιμους κατοίκους και τους ΑΜΕΑ».

Σε τόνο σατιρικό απάντησε το υπουργείο υποδομών. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter