Απάντηση σε δημοσίευμα

Σπίρτζης εναντίον «ΝΕΩΝ» για τα ταξί: «Παραπληροφόρηση που σκοπίμως διακινείται για να καλύψει τη δράση όσων παρανομούν»

Για « παραπληροφόρηση που σκοπίμως διακινείται για να καλύψει τη δράση και τις δραστηριότητες όσων παρανομούν. Όσων δραστηριοποιούνται στη χώρα μας και δεν έχουν καν έδρα σε αυτή» κάνει λόγο το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

«Ηλεκτρονικές Εφαρμογές και Εταιρείες Διαμεσολάβησης που σέβονται τη νομοθεσία δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Γι’ αυτό, ας σταματήσει επιτέλους η παραπληροφόρηση των πολιτών σε σχέση με τις ηλεκτρονικές εφαρμογές και τις εταιρείες διαμεσολάβησης που σέβονται τη νομοθεσία» σημειώνει το Υπουργείο απαντώντας σε δημοσίευμα της Εφημερίδας «Τα Νέα».

Κάνει επίσης λόγο για «υπόγειες διαδρομές και διασυνδέσεις συγκεκριμένων ΜΜΕ με τη Νέα Δημοκρατία και συγκεκριμένους κύκλους που θέλουν τη χώρα να μην έχει ευρωπαϊκή κατεύθυνση, αλλά να έχει κατεύθυνση χώρας, χωρίς ισονομία»

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Υπουργείου έχει ως εξής:

«Ευχαριστούμε την Εφημερίδα «Τα ΝΕΑ» για τις προτάσεις της.

Θα μας επιτρέψει ωστόσο, η «έγκριτη» εφημερίδα να αναφέρουμε και εμείς με τη σειρά μας, ότι στο «Νομοσχέδιο» που δημοσιοποίησαν πριν από λίγη ώρα, πουθενά και σε κανένα σημείο, καμίας διάταξης, ΔΕΝ πλήττονται:

Οι νέες τεχνολογίες.

Η εξυπηρέτηση του Πολίτη.

Οι καθαροί όροι.

Οι αξιόπιστοι έλεγχοι.

Η ίση μεταχείριση στο μεταφορικό έργο.

Το αντίθετο μάλιστα. Οπότε, ενημερώνουμε την «έγκριτη» εφημερίδα, ότι το «νομοσχέδιο» της, θα ληφθεί σοβαρά υπόψη στο υπό διαμόρφωση σχέδιο Νόμου που θα κατατεθεί στη Βουλή από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

ΥΓ1: Είναι πλέον, προφανείς και ξεκάθαρες, οι υπόγειες διαδρομές και διασυνδέσεις συγκεκριμένων ΜΜΕ με τη Νέα Δημοκρατία και συγκεκριμένους κύκλους που θέλουν τη χώρα να μην έχει ευρωπαϊκή κατεύθυνση, αλλά να έχει κατεύθυνση χώρας, χωρίς ισονομία.

Η χώρα γυρίζει σελίδα οριστικά, με κανόνες, διαφανείς διαδικασίες ανταγωνισμού, υγιές επιχειρηματικό περιβάλλον και σεβασμό στην ευρωπαϊκή νομοθεσία ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

ΥΓ2: Ηλεκτρονικές Εφαρμογές και Εταιρείες Διαμεσολάβησης που σέβονται τη νομοθεσία δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Γι’ αυτό, ας σταματήσει επιτέλους η παραπληροφόρηση των πολιτών σε σχέση με τις ηλεκτρονικές εφαρμογές και τις εταιρείες διαμεσολάβησης που σέβονται τη νομοθεσία. Μία παραπληροφόρηση, που σκοπίμως διακινείται, για να καλύψει τη δράση και τις δραστηριότητες όσων παρανομούν. Όσων, δραστηριοποιούνται στη χώρας μας, και δεν έχουν καν έδρα σε αυτή».

Υπενθυμίζεται ότι τα "ΝΕΑ" έχουν παρουσιάσει ένα σχέδιο νόμου σε μορφή pdf, το οποίο υποστηρίζουν ότι έχει συνταχθεί από το υπουργείο Υποδομών, και το οποίο, εκτός των άλλων, αλλάζει τα δεδομένα για εταιρείες που δραστηριοποιούνται ως διαμεσολαβητές, μέσω app, για την εύρεση ταξί.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.