Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Σπίρτζης: Ομάδες συμφερόντων πίσω από τις καταστροφές στους σταθμούς του ΗΣΑΠ

Οι καταστροφές στα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων στους σταθμούς του ΗΣΑΠ δεν οφείλονται σε «ομάδες πολίτικου χαρακτήρα ή χούλιγκαν», αλλά «σε ομάδες συμφερόντων που εμφανίστηκαν μετά την απόφασή του να αναλάβει την φύλαξη των σταθμών του Μετρό και του ΗΣΑΠ η Ελληνική Αστυνομία και όχι ιδιωτικές εταιρίες φύλαξης».

Αυτή την εκτίμηση-καταγγελία έκανε στην Βουλή, ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης απαντώντας σε σχετική ερώτηση. Ο Χρ.Σπίρτης ουσιαστικά επανέφερε το θέμα που έχει θίξει και στο παρελθόν, αναφερόμενος σε ομάδες συμφερόντων που είχαν συνηθίσει να έχουν – στο παρελθόν- να έχουν προνομιακή μεταχείριση στον χώρο των μαζικών μεταφορών. Μάλιστα έκανε λόγο και για λεωφορεία που παρότι βρίσκονται σε λειτουργία χωρίς όμως να έχει καταγραφεί η παραλαβή τους λόγω οικονομικών διαφορών με τις εταιρίες που τα προμήθευσαν.​

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.