Σπίρτζης: Το κρεσέντο αστυνομικής βίας ρίχνει λάδι στη φωτιά σε βάρος της κοινωνικής ειρήνης

Σπίρτζης: Το κρεσέντο αστυνομικής βίας ρίχνει λάδι στη φωτιά σε βάρος της κοινωνικής ειρήνης

O τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης καλεί την κυβέρνηση «να εγκαταλείψει τον ολισθηρό δρόμο της τρομοκράτησης της κοινωνίας και τον αντιδημοκρατικό κατήφορο της βίας», σε δήλωσή του με αφορμή το κρεσέντο αστυνομικής καταστολής στη Νέα Σμύρνη εις βάρος πολιτών.

«Το κρεσέντο αστυνομικής βίας σε βάρος πολιτών και οικογενειών στη Νέα Σμύρνη ρίχνει λάδι στη φωτιά σε βάρος της κοινωνικής ειρήνης.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης συμμετείχε σήμερα στη Θεσσαλονίκη σε μία σύσκεψη, της οποίας κανείς δεν γνωρίζει το ακριβές αντικείμενο. Την ίδια ώρα, οι ΑΥΡΕΣ της ΕΛ.ΑΣ έχουν μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη μαζί με αστυνομικές δυνάμεις για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

Καλούμε την κυβέρνηση να σταματήσει να σχεδιάζει αντιπερισπασμούς και να επενδύει διαρκώς στην τεχνητή όξυνση και το κλίμα διχασμού, μήπως και κρύψει τα αδιέξοδά της στην πανδημία και την οικονομία», σημείωσε μεταξύ άλλων στη δήλωσή του Χρήστος Σπίρτζης.

«Την καλούμε να εγκαταλείψει τον ολισθηρό δρόμο της τρομοκράτησης της κοινωνίας και τον αντιδημοκρατικό κατήφορο της βίας», συμπλήρωσε καταλήγοντας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter