Σπίρτζης: γκρίζες ζώνες στις παράνομες εκδόσεις αδειών οδήγησης

Σπίρτζης: γκρίζες ζώνες στις παράνομες εκδόσεις αδειών οδήγησης

Σε δήλωσή του ο κύριος Σπίρτζης αποκάλυψε το γεγονός πως το Υπουργείο Μεταφορών υιοθέτησε την μέθοδο της κοπτοραπτικής προκειμένου να αποκρύψει το γεγονός πως τίποτε δεν έχει αλλάξει όσον αφορά την απόδοση διπλώματος οδήγησης. Σε συνέντευξη του ο πρώτος 17χρονος νέος οδηγός, όταν ρωτήθηκε πόσα μαθήματα έχει παρακολουθήσει προκειμένου να λάβει το δίπλωμά του απάντησε: «Πέντε ή έξι… κάπου εκεί…». Την στιγμή εκείνη ο Υπουργός Μεταφορών σπεύδει να τον διορθώσει λέγοντας: «όσα ορίζει ο νόμος».

Όπως αναφέρει ο Χρήστος Σπίρτζης ο εκπαιδευτής που απέδωσε το δίπλωμα στον νεαρό οδηγό φαίνεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα παράνομης απόδοσης αδειών οδήγησης που αποκάλυψε η Επιτροπή Διαφάνειας της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Χρήστου Σπρίτζη:
«

Σήμερα, στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας , ο Διοικητής και ο Υποδιοικητής της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, παρουσίασαν την έκθεση πεπραγμένων τους.

Mία από τις έρευνες που κατέληξαν στη Δικαιοσύνη, αφορούσε τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης για την έκδοση αδειών οδήγησης στην Περιφέρεια Αττικής.

Πώς αισθάνθηκαν, άραγε, όσοι, όπως ο Διοικητής Εσωτερικών Υποθέσεων, εξάρθρωσαν και έστειλαν στη Δικαιοσύνη, τους εμπλεκομένους υπαλλήλους της Περιφέρειας Αττικής και τους εμπλεκόμενους εκπαιδευτές οδηγών, όταν παρακολούθησαν τον ένα εμπλεκόμενο εκπαιδευτή στην πρώτη άδεια 17χρονου παιδιού, μαζί με τον Υπουργό Μεταφορών κ. Καραμανλή και τον Περιφερειάρχη κ. Πατούλη;

Πώς αισθάνθηκαν όταν ο νέος οδηγός απεκάλυψε την συνέχιση των γκρίζων ζωνών, που επιχείρησε να καλύψει ο εμπλεκόμενος εκπαιδευτής και πως θα αισθανθούν σήμερα όταν δουν ότι το προπαγανδιστικό επιτελείο της κυβέρνησης Μητσοτάκη και του υπουργείου Μεταφορών, κουτσούρεψε στα τηλεοπτικά σποτάκια της την αποκάλυψη των γκρίζων ζωνών, από τον πρώτο νέο 17χρονο οδηγό;»

\

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter