Σπίρτζης: «Η Greek Mafia συνεχίζει τη δράση της και ο κ. Θεοδωρικάκος δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη»

Σπίρτζης: «Η Greek Mafia συνεχίζει τη δράση της και ο κ. Θεοδωρικάκος δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη»

«Η Greek Mafia συνεχίζει ανεξέλεγκτη τη δράση της. Χθες με πυρπολισμούς καταστημάτων στο κέντρο της Νέας Σμύρνης, θέτοντας σε κίνδυνο τις ανθρώπινες ζωές» επισημαίνει ο Χρήστος Σπίρτζης σε παρέμβασή του, όπου εξαπολύει σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την αδυναμία της να θέσει τέλος στη δράση της Greek Mafia.

«Λίγες ώρες πριν σε τηλεοπτική του εμφάνιση, ο κ. Θεοδωρικάκος, αντιγράφοντας τον κ. Μητσοτάκη, δεν ήξερε απολύτως τίποτα. Δε γνώριζε για το ξύλο που έριξε στις ειρηνικές διαδηλώσεις για το δυστύχημα στα Τέμπη. Δε γνώριζε για το γερανό που με μεγάλη ταχύτητα έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή πολιτών. Δε γνώριζε για τις καταγγελίες του πρώην αρχηγού της ΕΛΑΣ, ότι αξιωματικοί συνομιλούν με ανθρώπους της νύχτας, ότι τα αστυνομικά τμήματα είναι υποστελεχωμένα, ότι οι κρίσεις και οι μεταθέσεις είναι ρουσφετολογικές», τονίζει ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη K.O. ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

«Δεν ξέρουν τίποτα, δεν έχουν ευθύνη για τίποτα. Η προοδευτική κυβέρνηση μετά τις εκλογές με εφαρμόσιμο σχέδιο θα εγγυηθεί την προστασία του πολίτη» καταλήγει ο Χρήστος Σπίρτζης.

Διαβάστε επίσης:

Σπίρτζης: Πολιτική αφωνία Μητσοτάκη – Θεοδωρικάκου για Greek Mafia και Aγιαβέφε

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter