Σπίρτζης: Ο Θεοδωρικάκος κρύβεται για την Κιβωτό του Κόσμου

Σπίρτζης: Ο Θεοδωρικάκος κρύβεται για την Κιβωτό του Κόσμου

«Ο συνήθως λαλίστατος κ. Θεοδωρικάκος όχι μόνο δεν απάντησε σχετικά με τις αποκαλύψεις για το αν γνώριζαν από τον Αύγουστο τα όσα ανατριχιαστικά αποκαλύφθηκαν για την Κιβωτό του Κόσμου, αλλά κρύφτηκε πίσω από μια λιτή ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.» σχολιάζει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της KO ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστος Σπίρτζης.

«Μια ανακοίνωση που επί της ουσίας επιβεβαιώνει τις σχετικές αποκαλύψεις που δημοσίευσαν το Σάββατο η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ και σήμερα, Κυριακή, η εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ.

Επιβεβαιώνεται, δηλαδή, ότι για πάνω από τρεις μήνες δεν ταυτοποιούσαν πρόσωπα των οποίων η εμπλοκή ήταν προφανής, αφήνοντας τα παιδάκια της Κιβωτού να υποφέρουν».

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με τον κ. Σπίρτζη, «επιβεβαιώνεται ότι διέρρευσε απόρρητη, με εισαγγελική παραγγελία, κατάθεση, με στόχο να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τα θέματα στα οποία η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι εκτεθειμένη, όπως η ακρίβεια, η ενέργεια και βέβαια οι υποκλοπές.

Επιβεβαιώνεται και η μετατροπή του κυρίου Θεοδωρικάκου από υπουργό Προστασίας του Πολίτη σε υπουργό Προπαγάνδας στον Πολίτη. Μια προφανώς αποτυχημένη μετατροπή, αφού η ανασφάλεια των πολιτών σε σχέση με την εγκληματικότητα καταγράφεται – στις αγαπημένες του δημοσκοπήσεις – με αστρονομικά ποσοστά».

Κατά τον κ. Σπίρτζη, «ο κ. Θεοδωρικάκος κρύβεται γιατί ακόμη και τις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την Κιβωτό του Κόσμου τις εκμεταλλεύτηκε, σχεδόν τέσσερις μήνες αφού ήρθαν σε γνώση τους, για αντιπερισπασμό.

Όσο και αν προσπαθεί κρυπτόμενος ο κος Θεοδωρικάκος να το αποφύγει θα απαντήσει και για τις αποκαλύψεις, και για τον προπαγανδιστικό ρόλο του, καθώς ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη άφησε για μήνες παιδάκια να υποφέρουν και χρησιμοποίησε ακόμη και απόρρητες καταθέσεις για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη.

Για να στρέψουν τα φώτα της δημοσιότητας από τις αποκαλύψεις για τις παρακολουθήσεις και τις ευθύνες της κυβέρνησης Μητσοτάκη, τον υπερπλουτισμό λίγων εταιρειών ηλεκτρικής ενέργειας και τις τραγικές συνέπειες της ακρίβειας σε κάθε πολίτη, σε κάθε οικογένεια.

Θα κληθεί να απαντήσει μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου άμεσα» δηλώνει ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Μυστικά & Documento

29/01/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter