Σπίρτζης: Οποιαδήποτε καθυστέρηση στη δημοσίευση στοιχείων του 53χρονου μαστροπού είναι απόπειρα συγκάλυψης

Σπίρτζης: Οποιαδήποτε καθυστέρηση στη δημοσίευση στοιχείων του 53χρονου μαστροπού είναι απόπειρα συγκάλυψης

Πλήθος αντιδράσεων ξέσπασε γύρω από την εφιαλτική υπόθεση που έλαβε χώρα στον Κολωνό όπου 53χρονος βίαζε και εξέδιδε 12χρονη μαθήτρια.

Απόπειρα συγκάλυψης εντοπίζει πίσω από την καθυστέρηση της δημοσίευσης των ονομάτων τόσο του μαστροπού παιδεραστή του Κολωνού και του έτερου συλληφθέντα, όσο και των 213 πιθανών πελατών που τον προσέγγισαν μετά την δημοσίευση του πορνογραφικού υλικού του, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Σπίρτζης.

«Το γεγονός ότι το κτήνος από τον Κολωνό που βίαζε και εξέδιδε 12χρονο κορίτσι, είναι σάρκα από τη σάρκα της ΝΔ και έχει φωτογραφηθεί με τα μισά στελέχη του κόμματος από μόνο του δεν είναι αναγκαστικά μεμπτό, παρά το γεγονός ότι ορισμένοι εξ αυτών, όπως ο κ. Πατούλης, εκθείαζαν δημοσίως το ήθος του» υποστηρίζει σε δήλωσή του ο Χρήστος Σπίρτζης.

«Ωστόσο προκαλεί αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι οι Αρχές ακόμα δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία των δύο συλληφθέντων, όσο και των 213 ατόμων που ήρθαν σε επαφή με τον 53χρονο αφού είχαν δει πρώτα το πορνογραφικό υλικό, προκειμένου να ταυτοποιηθούν από ενδεχόμενα άλλα θύματα» υπογραμμίζει.

Στην ανακοίνωσή του δε, συγκρίνει την εγκληματική υπόθεση του Κολωνού με εκείνη του παιδοβιαστή Δημήτρη Λιγνάδη.

«Οποιαδήποτε καθυστέρηση, τόσο στη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους όσο και στην έρευνα κινητών και υπολογιστών τους, όπως είχε γίνει στην περίπτωση Λιγνάδη, δεν θα είναι απλά αισχρή και εγκληματική. Θα είναι απόπειρα συγκάλυψης» καταλήγει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Διαβάστε επίσης: 

Κολωνός: Διασυνδέσεις και με την κυβέρνηση Σαμαρά ο 53χρονος μαστροπός – Τα επίμαχα έγγραφα

Κολωνός: Προθεσμία πήρε ο 53χρονος μαστροπός – Αποχώρησε αμίλητος από την Ευελπίδων (Photos – Video)

Οργή στο Twitter για τον 53χρονο μαστροπό του Κολωνού

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter