«Σπόντες» του «γαλάζιου» Ρωμανού προς Κυρανάκη για τις δηλώσεις περί πρόωρων εκλογών

«Σπόντες» του «γαλάζιου» Ρωμανού προς Κυρανάκη για τις δηλώσεις περί πρόωρων εκλογών

«Όποιος συντηρεί τη συζήτηση για πρόωρες εκλογές, εκτός του ότι δεν προσφέρει τίποτα, διαπράττει και μία ανοησία», ανέφερε σε ραδιοφωνική παρέμβασή του ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός.

Σε συνέντευξή του στο Flash 99,4 ο Νίκος Ρωμανός απέρριψε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, τονίζοντας μάλιστα ότι… όποιος συντηρεί τη συζήτηση «διαπράττει ανοησία».

Η τοποθέτηση του Νίκου Ρωμανού ήρθε λίγες ώρες μετά από εκείνη του βουλευτή του κόμματος, Κωνσταντίνου Κυρανάκη, ο οποίος είχε φροντίσει να επαναφέρει τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών, σημειώνοντας ότι:

«Ξέρω όμως ότι δύσκολα πλέον η ΝΔ ως αυτοδύναμη κυβέρνηση θα μπορεί να εφαρμόσει το πρόγραμμα που υποσχέθηκε πριν τις 7 Ιουλίου. Αν οι συνθήκες είναι εντελώς διαφορετικές και χρειαστεί ένα εντελώς διαφορετικό πρόγραμμα νομίζω ότι θα ήταν δημοκρατικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ζητήσει εκ νέου λαϊκή εντολή. Αν τους επόμενους μήνες δούμε ότι δεν μπορεί πλέον να εφαρμοστεί το πρόγραμμα που υποσχεθήκαμε στον ελληνικό λαό και υπάρχουν πολύ μεγάλες αλλαγές που χρειάζονται εκ νέου δημοκρατική εντολή. Ναι, φυσικά νομίζω ότι ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να τις ζητήσει».

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η τοποθέτηση του Ν. Ρωμανού έχει αποδέκτη τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη, τον οποίον και φροντίζει να «αδειάσει» μέσω των λεγομένων του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter