Σποτ ΣΥΡΙΖΑ: Η Ελλάδα μεγαλώνει μόνο… επί Μητσοτάκη (Video)

Σποτ ΣΥΡΙΖΑ: Η Ελλάδα μεγαλώνει μόνο… επί Μητσοτάκη (Video)

«Το παρόν αποτελεί προϊόν πολιτικής εξαπάτησης. Τα πρόσωπα, τα ονόματα και οι καταστάσεις είναι περσινές και οποιαδήποτε ομοιότητα είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στη σημερινή πραγματικότητα», το μήνυμα της Κουμουνδούρου.

Τη διγλωσσία της κυβερνητικής παράταξης βάζει στο στόχαστρό του ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη Συμφωνία που σύναψε η χώρα με την Ιταλία υπό όρους που επί ΣΥΡΙΖΑ η Νέα Δημοκρατία περιέγραφε ως «κερκόπορτες».

Όταν η περσινή ΝΔ κατηγορεί τη φετινή, βαφτίζει το νέο σποτ με το οποίο επιτίθεται στην κυβέρνηση με αφορμή τη διευθέτηση στο Ιόνιο.

Κι αυτό καθώς από τις δηλώσεις ότι «Ο κ. Κοτζιάς χώρισε τη χώρα στη μέση» του Γιώργου Κουμουτσάκου ή την επισήμανση Συρίγου ότι «Άμα το κάνουμε μόνο στο Ιόνιο και δεν το κάνουμε και στο Αιγαίο, επιβεβαιώνουμε την τουρκική άποψη» φτάσαμε -υπό τους ίδιους ακριβώς όρους- στους πανηγυρισμούς του πρωθυπουργού «Η Ελλάδα επεκτείνει την αιγιαλίτιδα ζώνη προς δυσμάς από τα 6 στα 12 μίλια», «Η Ελλάδα μεγαλώνει».

«Το παρόν αποτελεί προϊόν πολιτικής εξαπάτησης. Τα πρόσωπα, τα ονόματα και οι καταστάσεις είναι περσινές και οποιαδήποτε ομοιότητα είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στη σημερινή πραγματικότητα», είναι το μήνυμα της Κουμουνδούρου.

Δείτε το βίντεο:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter