Σπουδαίο «διπλό» για ΠΑΟΚ, νίκησε στο ντέρμπι 3-1 τον ΠΑΟ

Σπουδαίο «διπλό» για ΠΑΟΚ, νίκησε στο ντέρμπι 3-1 τον ΠΑΟ

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της Λεωφόρου και με πρωταγωνιστή τον Γιασμίν Κούρτιτς πήρε ένα σπουδαίο και δίκαιο «διπλό», επικρατώντας 3-1.

Ο Δικέφαλος άνοιξε το σκορ στη πρώτη φάση του αγώνα. Ο Ζίβκοβιτς έβγαλε την σέντρα και ο Ακπομ με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Μπρινιόλι (0-1).

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, έχασε κι άλλες ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει για δεύτερη φορά.

Το ντέρμπι είχε ρυθμό, η μπάλα άλλαζε γρήγορα πόδια και το τριφύλλι ισοφάρισε στο 59’. Ο Μαουρίσιο πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 58’ και στο επόμενο λεπτό με συρτό δυνατό σουτ έκανε το 1-1.

Ο Βραζιλιάνος μέσος στο 73’ έχασε μοναδική ευκαιρία για το 2-1 και αυτό το πλήρωσε η ομάδα του. Στο 80’ ο Βιγιαφάνιες ανέτρεψε τον Μιχαηλίδη και με τη χρήση του βίντεο δόθηκε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κούρτιτς (85’). Ο Σλοβένος μέσος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με εκτέλεση φάουλ στο 98’.

Ο Κάρλος Ντελ Θέρο (Ισπανία) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Αλεξανδρόπουλο, Καρλίτος, Βιγιαφάνιες, Χουάνκαρ, Τέιλορ, Μιχαηλίδη, Ακπομ.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Ρούμπεν Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος (58’ Μαουρίσιο), Παλάσιος, Καρλίτος (78’ Μακέντα), Βιτάλ (58’ Χατζηγιοβάνης), Ιωαννίδης (66’ Βιγιαφάνιες).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια (33’ Ροντρίγκο), Εσίτι (86’ Σβαμπ), Κούρτιτς, Μουργκ (70’ Ελ Καντουρί), Μπίσεσβαρ, Α. Ζίβκοβιτς, Άκπομ (86’ Σβιντέρσκι).

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter