Σπύρος Παπαδόπουλος: Γιατί τηλεφώνησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη στις 11 το βράδυ (Video)

Σπύρος Παπαδόπουλος: Γιατί τηλεφώνησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη στις 11 το βράδυ (Video)

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έγινε ευρέως γνωστός από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Οι Απαράδεκτοι». Τότε που υποδυόταν έναν αριστερό νεόπλουτο σε κρίση που κάποτε πέρασε έξω από το Πολυτεχνείο.

Πολλά χρόνια έχουν περάσει από τότε και ο ηθοποιός παραμένει ακόμα απογοητευμένος από την Αριστερά. Μετά το σποτ για τον κορονοϊό. ο Σπύρος Παπαδόπουλος δηλώνει πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη τον έχει πείσει και μάλιστα αποκάλυψε λεπτομέρειες για τους λόγους που πήρε τον πρωθυπουργό τηλέφωνο στις 11 το βράδυ.

«Είμαι απογοητευμένος από την Αριστερά. Παραμένω Αριστερός χωρίς να περιμένω ότι θα έρθει κάποτε μία Αριστερά που όλοι ονειρευόμαστε.

Με έχει πείσει η κυβέρνηση του Μητσοτάκη, δεν του το ‘χα. Με πήρε μια μέρα να με ευχαριστήσει που είχα κάνει εκείνο το σποτ για τον κορονοϊό, μου έδωσε και το τηλέφωνό του και μου είπε όποτε τον χρειαστώ να τον πάρω.

Ήμουν ένα βράδυ με φίλους και βλέπουν στο ίντερνετ ότι υπάρχει μία ομάδα Ελλήνων φοιτητών που ήταν εγκλωβισμένη στο αεροδρόμιο. Μου λένε: παρ’ τον αφού έχεις τον αριθμό του, δεν χάνεις κάτι. Τον πήρα 11 το βράδυ και μου λέει: Είναι ήδη ενήμερος ο Χαρδαλιάς, θα σε ενημερώσω τι θα κάνουμε».

 

Στα μέσα κοινωνικής δικτυώσεις οι χρήστες σχολιάζουν με τον δικό τους καυστικό τρόπο τις δηλώσεις του.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Καταγγέλλει τον Σπύρο Παπαδόπουλο για επίθεση και αποχωρεί από την παράσταση (Video)

Σπύρος Παπαδόπουλος: Αν ένας περιπτεράς παρενοχλούσε κοριτσάκια το πολύ να λέγαμε καμιά κουβέντα (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter