Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Παραινέσεις προς σοσιαλδημοκράτες

Σρέντερ: Μπορούμε ακόμη να νικήσουμε

Παρά τη διψήφια διαφορά στις δημοσκοπήσεις, ο τελευταίος καγκελάριος των σοσιαλδημοκρατών πιστεύει ότι η Μέρκελ μπορεί να ηττηθεί

Ο Γκέρχαρντ Σρέντερ, που είναι ο τελευταίος ηγέτης των Σοσιαλδημοκρατών (SPD) που διετέλεσε καγκελάριος της Γερμανίας, προέτρεψε το κόμμα του, να παλέψει διεκδικώντας τη νίκη στις εκλογές του Σεπτεμβρίου, παρά το γεγονός ότι οι Συντηρητικοί της Άγγελλα Μέρκελ προηγούνται κατά 15 μονάδες στις δημοσκοπήσεις.

Ο Σρέντερ που θεωρείται ότι έχει προσωπικό ταλέντο στις προεκλογικές εκστρατείες, είπε προς τους συμμετέχοντες σε διάσκεψη του κόμματος, ότι μπορούν ακόμη να νικήσουν, υπενθυμίζοντας τους, τις εκλογές του 2005, οι οποίες ήταν οι τελευταίες που έλαβε μέρος.

“Αυτή είναι η ευκαιρία μας. Εάν κινητοποιήσουμε όλες τις δυνάμεις μας κατά τις επόμενες εβδομάδες, μπορούμε να επιτύχουμε κάνοντας το SPD, το μεγαλύτερο κόμμα,” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σρέντερ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.