Σρι Λάνκα: Δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί από την έκρηξη κοντά σε εκκλησία στο Κολόμπο

Σρι Λάνκα: Δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί από την έκρηξη κοντά σε εκκλησία στο Κολόμπο

Έκρηξη σημειώθηκε τη Δευτέρα χωρίς να προκληθούν τραυματισμοί στην πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα Κολόμπο στη διάρκεια επιχείρησης εξουδετέρωσης βόμβας σε ένα σταθμευμένο φορτηγάκι, ανακοίνωσε η αστυνομία την επομένη επιθέσεων βομβιστών αυτοκτονίας που προκάλεσαν 290 θανάτους.

Η έκρηξη σημειώθηκε στο τέλος του απογεύματος (τοπική ώρα) προτού οι πυροτεχνουργοί τελειώσουν την εργασία τους σε έναν «εκρηκτικό μηχανισμό» και δεν προκάλεσε κανέναν τραυματισμό, διευκρίνισε αργότερα η αστυνομία.

Δείτε επίσης: Σρι Λάνκα: Νέα έκρηξη την ώρα που προσπαθούσαν να εξουδετερώσουν μηχανισμό – 87 πυροκροτητές σε σταθμό λεωφορείων (Video + Photos)

Βίντεο που τράβηξαν κάτοικοι και αναπαρήγαγαν ΜΜΕ δείχνουν ένα λευκό φορτηγάκι να εκρήγνυται σε μια μπάλα φωτιάς σε έναν έρημο δρόμο.

Ο ήχος της έκρηξης, που σημειώθηκε όχι μακριά από την εκκλησία του Αγίου Αντωνίου, όπου ένας καμικάζι προκάλεσε σφαγή στη διάρκεια της λειτουργίας της Κυριακής του Πάσχα, προκάλεσε κινήσεις πανικού στον δρόμο, σύμφωνα με πλάνα που μεταδόθηκαν από τους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter