Στα 8,5 εκατ ευρώ η συμφωνία ΠΑΟΚ και Νόριτς για τον Γιαννούλη

Στα 8,5 εκατ ευρώ η συμφωνία ΠΑΟΚ και Νόριτς για τον Γιαννούλη

Η επικείμενη συμφωνία ΠΑΟΚ και Νόριτς για την μεταγραφή του Δημήτρη Γιαννούλη στην αγγλική ομάδα είναι πλέον θέμα ωρών και επίσημων ανακοινώσεων.

Η Νόριτς που αγωνίζεται φέτος στην Τσάμπιονσιπ, την 2η μεγάλη αγγλική κατηγορία και είναι από τα φαβορί για την επιστροφή της στα σαλόνια της Πρέμιερσιπ, επέστρεψε προχθές δριμύτερη για την απόκτηση του 25χρονου διεθνή αριστερού μπακ και όπως αναφέρουν σήμερα (15/1) οι πληροφορίες η οριστική συμφωνία είναι προ των πυλών.

Λέγεται ότι το οριστικό deal των δύο ομάδων είναι αρχικός δανεισμός για έξι μήνες του παίκτη όπου η Νόριτς θα δώσει στον «δικέφαλο» 800.000 ευρώ και παράλληλα υπάρχει συμφωνία για υποχρεωτική οψιόν αγοράς το καλοκαίρι ύψους 7,5 εκατ. ευρώ, ενώ ο ΠΑΟΚ θα διατηρήσει και ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 20%. Συνολικά ο «δικέφαλος» θα βάλει στο ταμείο του περίπου 8,5 εκατ ευρώ.

Πλέον η ελληνική ομάδα έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στον αντικαταστάτη του Γιαννούλη και οι πρώτοι υποψήφιοι στόχοι είναι ο Κώστας Σταφυλίδης, πρώην παίκτης της ομάδας που αγωνίζεται στη Γερμανία με την Άουγκσμπουργκ αλλά φέτος είναι παροπλισμένος, καθώς και ο Φράνκο Φεράρι του Βόλου

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter