Στα άκρα ο «πόλεμος» Μαρινάκη – Σαββίδη με… φόντο την Ξάνθη

Στα άκρα ο «πόλεμος» Μαρινάκη – Σαββίδη με… φόντο την Ξάνθη

Νέο επεισόδιο εκτυλίσσεται στον «πόλεμο» Μαρινάκη – Σαββίδη!

Το κανάλι «One», ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, δημοσιοποίησε έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν ότι η εταιρεία RFA κυπριακών συμφερόντων, στην οποία ιδιοκτήτης είναι ανιψιός του Ιβάν Σαββίδη, έχει αγοράσει τις εγκαταστάσεις της Ξάνθης μέσω της εταιρείας VIALAND Α.Ε. Η RFA συνδέεται με τις επιχειρήσεις του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα. 

Βάσει του ρεπορτάζ, το 2018 ο ανιψιός του Ιβάν Σαββίδη, Ιωάννης Καλπαζίδης, αγόρασε τις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ξάνθης μέσω της κυπριακής εταιρείας RFA. Η συγκεκριμένη εταιρεία αγόρασε την εταιρεία VIALAND η οποία άνηκε στους Πανόπουλο και Συγγελίδη που είναι μεγαλομέτοχοι της Ξάνθης. Ένα άλλο στοιχείο του ρεπορτάζ του «One» που παρατίθεται για να επιβεβαιωθεί η άρρηκτη σχέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την Θρακιώτικη ΠΑΕ είναι το γεγονός πως οι κύριοι Πιαλόγλου και Χαλαβαζής, συνεχίζουν να κατέχουν θέσεις προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου στις δύο εταιρείες, την Ξάνθη και τη VIALAND.

“Στα δικαστήρια”

Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Οι γελοιότητες και τα παραμύθια του ΟΣΦΠ και των συν αυτώ παρατρεχάμενων συνεχίζονται. Νέο αφήγημα ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθης (!!!).

Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν για να τελειώνει αυτό το παραμύθι ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ΠΑΕ Ξάνθη όπως επίσης και κανένα συγγενικό του πρόσωπο. Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια με τους επαγγελματίες ψεύτες και συκοφάντες που σπιλώνουν πρόσωπα, συνειδήσεις και ομάδες.

Περιμένουμε λογικά την αυτόματη υιοθέτηση του παραμυθιού από τον ίδιο τον Υφυπουργό Αθλητισμού και τις «αυθόρμητες» ενέργειές του προς τη διαλεύκανση του ζητήματος που καταγγέλει -ω εκ του θαύματος- ο Ολυμπιακός».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter